60. narozeniny valašského krále | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

60. narozeniny valašského krále

Na pár minut se do Bolkovy kůže převtělila i Polívkova partnerka a matka jeho tří dětí Marcela Černá.
Na pár minut se do Bolkovy kůže převtělila i Polívkova partnerka a matka jeho tří dětí Marcela Černá. (Aha! – Martin Hykl)

5:00 (mik) – Valašský král Bolek Polívka si umí užívat života plnými doušky. Oslavy jeho šedesátých narozenin se zúčastnilo několik desítek lidí, trvaly pět dní a alkoholu se vypilo tolik, že by to porazilo i menší město. A navíc se Bolkovi povedl neuvěřitelný kousek. Sehnal totiž hned 80 vlastních dvojníků!

Ve skutečnosti se samozřejmě nejednalo o regulérní dvojníky. Bolkem se totiž mohl stát prakticky každý, kdo na farmu valašského krále v Olšanech dorazil. Papírovou masku se šklebícím se Polívkou rozdával jeden z Bolkových kamarádů každému, koho potkal. Za každým rohem tak na návštěvníky mohl vybafnout populární herec a mim s grimasou, které se opravdu nešlo neleknout. Nejvíce nadšený z ní ovšem byl sám »pan domácí«. „Já si to musím navléknout na hlavu, aby mě nikdo nepoznal,“ prohlásil oslavenec po divadelní zkoušce své hry a odešel přijímat další gratulace od nekončícího zástupu přátel a fanoušků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.