Blunt nezklamal, pořadatelé ano! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Blunt nezklamal, pořadatelé ano!

Koncert Jamese Blunta se neobešel bez velkých organizačních problémů.
Koncert Jamese Blunta se neobešel bez velkých organizačních problémů. (: ČTK)

PRAHA – Z koncertu britského zpěváka Jamese Blunta (29) byli zklamáni někteří jeho návštěvníci. Vystoupení, které probíhalo v úterý večer v prostředí Lumbeho zahrady v areálu Pražského hradu, nekazil charismatický zpěvák, ale organizační zmatky!

Z koncertu britského zpěváka Jamese Blunta (29) byli zklamáni někteří jeho návštěvníci. Vystoupení, které probíhalo v úterý večer v prostředí Lumbeho zahrady v areálu Pražského hradu, nekazil charismatický zpěvák, ale organizační zmatky!

„Z koncertu jsem odešel naštvaný ještě před jeho začátkem,“ řekl deníku Aha! Tomio Okamura, člen prezidia Asociace českých cestovních kanceláří a agentur. „Nejdříve jsem dostal vynadáno, proč jdu vchodem na stání, pak nám bylo sděleno, že naše místa k sezení byla zrušena!“ zlobí se Okamura.

„Na pódium nebylo vůbec vidět a na okolní svah se zdaleka všichni diváci nevešli. Spoustu diváků tedy nevidělo vůbec nic a nadávali. Nakonec jsem raději odešel,“ dodává.

Pravdou je, že pořadatelé z agentury InnerVisions takový zájem o Blunta nečekali, a tak se to snažili vyřešit slevou. To se ale někteří diváci zavčasu nedozvěděli. Nepomohla ani přítomnost Bluntovy krásné přítelkyně, topmodelky Petry Němcové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.