Klára Kolomazníková na svatební cestě: Kvůli rodině se kariéry nevzdám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Klára Kolomazníková na svatební cestě: Kvůli rodině se kariéry nevzdám!

Kláře to jako nevěstě slušelo. Nechyběl ani pověstný půjčený podvazek.
Kláře to jako nevěstě slušelo. Nechyběl ani pověstný půjčený podvazek. (Aha! – Marek Pátek, ara)

5:00 (ren) – Bývalá členka dívčí skupiny Holki Klára Kolomazníková (29) je nejspíš stoprocentní kariéristka. Teprve týden je vdanou paní a už nyní ví, že se kvůli svému manželovi Martinu Novanovi nebude omezovat! Dokonce mu řekla, že kvůli rodině se své již dobře našlápnuté kariéry rozhodně nevzdá.

„Miminko bychom si strašně moc přáli, ale rozhodně chci zpívat dál. Myslím si, že to jde skloubit dohromady,“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka, která nedávno vydala svou třetí sólovou desku »Tajně« a po příletu ze svatební cesty se opět bude věnovat divadlu. „Letíme na Ibizu, ale jenom na týden. Čeká mě totiž divadlo. V září budeme mít v Divadle Semafor obnovenou premiéru Kytice, kde hraju družičku a Jezinku,“ pochlubila se Kolomazníková, která má o své budoucnosti tak jasno. „Chci hrát divadlo a věnovat se sólovému zpěvu. O návratu do skupiny Holki jsem nepřemýšlela,“ dodala Klára.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.