Nováková & Rezek: Vyrazí spolu na turné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nováková & Rezek: Vyrazí spolu na turné!

Petr Rezek se proslavil začátkem osmdesátých let duety s Hanou Zagorovou.
Petr Rezek se proslavil začátkem osmdesátých let duety s Hanou Zagorovou. (: Majka VOTAVOVÁ, Multisonic)

PRAHA – „Jsem ráda, že mě k nazpívání duetu Kdekdo by mi tvý oči záviděl oslovil právě Petr Rezek,“ pochvaluje si »novácká« sporťačka Jana Nováková (34), jejíž nový duet se objeví na albu iHits2U.

„Jsem ráda, že mě k nazpívání duetu Kdekdo by mi tvý oči záviděl oslovil právě Petr Rezek,“ pochvaluje si »novácká« sporťačka Jana Nováková (34), jejíž nový duet se objeví na albu iHits2U. Práce na duetu se Janě i Petrovi vyplatila. Oba teď spolu totiž plánují další projekty!

„Při práci na písničce nás to s Petrem navedlo na myšlenku spolu nadále pracovat. Setkali jsme se už se zájmem u pořadatelů, a tak připravujeme další písničky, se kterými bychom vystoupili na podzim,“ říká Jana, která si píseň Kdekdo by mi tvý oči záviděl pochvaluje. „Je to melodická písnička, kterou složil Petr Rezek a text napsal jako poslední před smrtí Zdeněk Borovec,“ doplňuje. Jana není ve zpěvu žádná začátečnice. Zazpívala si v muzikálu Popelka a před čtyřmi lety vydala v produkci Michala Davida album Hvězdy prominou. Partnery jí na albu v duetech dělali Janek Ledecký nebo Petr Muk.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.