Jamie Lee Curtis: Kvůli drogám jsem okradla vlastní sestru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jamie Lee Curtis: Kvůli drogám jsem okradla vlastní sestru!

Teď už se Jamie Lee Curtis smířila i s šedinami.
Teď už se Jamie Lee Curtis smířila i s šedinami.

11:30 – Hvězda filmů Virus nebo Pravdivé lži Jamie Lee Curtis (49) šokovala! Kvůli závislosti na tišících medikamentech okradla vlastní sestru!

Jamie Lee, dcera hvězdného hereckého páru Tonyho Curtise a Janet Leighové, přiznala, že se poté, co se podrobila očnímu kosmetickém chirurgickém zákroku se stala závislá na pilulkách tišících bolest. „Překonávala jsem tak pocit osamění,“ snaží se vysvětlit po letech svojí závislost. Je jí drogový běs dospěl až do takové fáze, kdy ukradla své sestře Kelly, léčící se ze zlomeniny, prášky na bolest během jejího pobytu u ní.

Jak ale sama přiznává, během dlouhých let, kdy se cpala omamnými látkami a míchala je s litry tvrdého alkoholu, její manžel filmový producent Lord Haden-Guest nic netušil o problému své manželky. „Neměl o ničem ani páru,“ kroutí herečka hlavou. „Dohnal mě k tomu hollywoodský kult věčného mládí, bála jsem se, že přijdu o práci i o manžela. Teď už je to jiné, nechávám své vlasy přirozeně šedivět a nenosím už vysoké podpatky. Pochopila jsem, že je život o něčem jiném,“ dodává hvězda, která se ze závislosti vymanila díky práci i své dceři Annie.

Jamie Lee Curtis v dobách své největší slávy.

Foto: ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.