Agáta ukázala zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Agáta ukázala zadek!

Agáta Hanychová se po celou dobu přehlídky tvářila velmi důležitě.
Agáta Hanychová se po celou dobu přehlídky tvářila velmi důležitě. (: Dalibor PUCHTA, Marek PÁTEK)

PRAHA – „Ta Agáta je ale nestyda!“ špitaly si některé puritánské dámy na módní přehlídce Top Secret v luxusním hotelu Hilton, když se po molu procházela Agáta Hanychová!

„Ta Agáta je ale nestyda!“ špitaly si některé puritánské dámy na módní přehlídce Top Secret v luxusním hotelu Hilton, když se po molu procházela Agáta Hanychová! Misska a dcera Veroniky Žilkové totiž předváděla tak odvážný model, že všem ukázala doslova holý zadek!

Kliknutím zvětšeteNa přehlídce, která trvala více než hodinu, se předvedla celá řada modelek v čele s Dianou Kobzanovou, Janou Doleželovou, Andreou Vránovou či Kateřinou Průšovou. Modelky se ukázaly v celé řadě luxusního spodního prádla. „Byla to jedna z nejlepších přehlídek, na které jsem kdy předváděla. Naprosto všechno bylo super, styling, makeup, prádlo, prostě vše bylo výborné. Když bych si měla vybrat, tak rozhodně u mě vítězí prádlo od paní Konarovské. Jsem její dlouholetá zákaznice,“ svěřila se deníku Aha! Průšová.

Celým večerem provázel moderátor Leoš Mareš, který i »zazpíval«. „Kdybyste byli na Pražském hradě, zazpívá vám James Blunt, ale tady vám musím postačit já,“ vtipkoval Mareš, který místo zpěvu spíše recitoval. Po módním večeru, který se celý konal v duchu Hollywoodu, se přítomní hosté odebrali na VIP večírek plný vybraných dobrot.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.