Vojtek kašle na syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vojtek kašle na syna!

Nevzorný otec Josef Vojtek.
Nevzorný otec Josef Vojtek. (David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA (daz) – Rocker a lídr kapely Kabát Josef Vojtek (44) má poslední dobou tak nabitý program, že vůbec nemá čas na svého syna!

Matýsek (2) marně čekává na svého tátu

„Matýsek ráno vstane, vezme telefon, a když se ho zeptám, komu jde volat, řekne: »Táta!« Pořád ho hledá. Má ho hodně rád… Stačí jen Matýs-ka vidět, jak je nadšený, když táta přijde,“ řekla v rozhovoru pro internetový časopis Uzlíček bývalá žena Josefa Vojtka Libuška (28) s tím, že exmanžel si bere syna jen čas od času na hodinovou procházku. To však téměř dvouletému »mrňousovi« péči opravdového táty, který nezodpovědně nerozbíjí rodinu kvůli flirtu s milenkou, nemůže nikdy vynahradit.

A co sama Libuška? Ta během těhotenství přibrala 28 kilogramů, které zase po porodu šly hned dolů právě kvůli drsnému rozchodu se zpěvákem. A dodnes prý není smířena s tím, že ji Vojtek opustil. „Bolest odchází pomalu. Přece jenom už je to rok. Ale lhala bych, kdybych řekla, že jsem úplně v pohodě,“ dodává Vojtková.

Vojtek má z prvního manželství jednadvacetiletého syna Josefa, se Sabinou Laurinovou pak šestiletou dceru Valentýn-ku. Nyní žije s tanečnicí Jovankou Skrčeskou. Libuše Vojtková se před Vojtkem rozvedla se zpěvákem Danielem Hůlkou.

Libuška Vojtková se synem Matyášem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.