Manžel missky Kateřiny Průšové má problém: Dělají z něj lichváře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manžel missky Kateřiny Průšové má problém: Dělají z něj lichváře!

Manžel Kateřiny Průšové Vladimír Konvalinka tvrdí, že poskytuje půjčky podle zákonů a dobrých mravů.
Manžel Kateřiny Průšové Vladimír Konvalinka tvrdí, že poskytuje půjčky podle zákonů a dobrých mravů. (Aha! – Martin Hykl )

PRAHA, EVA KREMSEROVÁ, DAVID ZÁPAL – Podnikatel Vladimír Konvalinka (32), manžel Miss ČR 2002 Kateřiny Průšové (25) alias »král českých vrakovišť« má údajně velký problém. Podle informací Nedělního Aha! na něj bylo podáno trestní oznámení pro lichvu!

„Před čtyřmi měsíci Konvalinku a jeho společníka obvinili z lichvy. Měl někomu půjčit částku 50 milionů za naprosto nekřesťanský úrok. Zatím se to prošetřuje,“ tvrdí zdroj deníku Aha!, který je obeznámen s podnikatelskými aktivitami manžela Kateřiny Průšové. Svou identitu však ze strachu tají. Sám Konvalinka nám z Londýna, kde si právě přebíral novou jachtu, poslal zprávu, v níž jakékoliv nekalé obchody popírá.„Co se týče překlenovacích půjček a úvěrů, které jsme poskytli jako společnost v celkovém objemu cca čtvrt miliardy: všechny půjčky byly a jsou řádně zdaněny a poskytovány podle platných zákonů a dobrých mravů, převodem přes bankovní účet. Sepisuje je vždy notář, a tudíž jsou kdykoli dohledatel-né a doložitelné. V tomto případě bych nepoužíval výraz lichva,“ napsal nám Vladimír Konvalinka, který je přesvědčen o tom, že rozhodně nespáchal nějaký zločin. Neobdržel prý ani předvolání na policii. „Jako firma ani jako fyzická osoba neregistrujeme žádné trestní oznámení,“ dodal Konvalinka, jenž si v těchto dnech užívá v jižní Anglii. Podle našeho svědka však má problémy se zákonem nejen muž Kateřiny Průšové, ale i jeho bratr. „V den jejich svatby bylo vyhlášeno celostátní pátrání po jeho bratrovi, se kterým údajně Vladimír neudržuje žádné vztahy,“ prozradil v závěru rozhovoru náš zdroj. Co na to říká policie? Nic. O případech, které prověřuje nebo jsou v přípravném řízení, žádné informace poskytovat nemůže.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.