Urbánkovou pustili z nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Urbánkovou pustili z nemocnice!

Naďa Urbánková se po amputaci ňader kvůli rakovinovému nádoru zotavuje v Praze u své dcery Jany.
Naďa Urbánková se po amputaci ňader kvůli rakovinovému nádoru zotavuje v Praze u své dcery Jany. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA (hof) – Zpěvačka Naďa Urbánková (70), která před více než týdnem kvůli agresivnímu rakovinovému nádoru podstoupila náročnou operaci a amputaci ňader, už opustila nemocnici U Apolináře v Praze. Teď se připravuje na další náročnou léčbu. Do svého bytu v Želivi se ale nevrací, zotavuje se v Praze u dcery Jany Fabiánové!

„Paní Naďa už tu neleží, propustili ji. Byla to moc milá, skromná pacientka. Vždycky jsem ji měla ráda a je mi jí líto, ale věřím, že to zvládne,“ prozradila deníku Aha! jedna ze zdravotních sester. Urbánková teď bude prý odpočívat, než se jí zahojí rány a lékaři budou moci vyndat stehy. Pak ji čekají chemoterapie, případně ozařování. „Chci zpívat, budu zpívat! A dokud se zpívá, ještě se neumřelo,“ vzkázala Urbánková všem, kteří na ni myslí.Urbánkové je velkou oporou dcera Jana a její přítel. Zpěvačka teď totiž bude potřebovat hodně podpory a sil. Chemoterapie, kterou bude muset podstoupit, nese s sebou mnoho vedlejších účinků, mj. padání vlasů. „Vlasy narostou, hlavně abych se vyléčila, to je důležité,“ říká Urbánková, která odvolává svá vystoupení. Nepřijede ani na hrad Houska na Noc s hvězdami, kterou organizuje Martin France. „Byli bychom rádi, kdyby přijela třeba jako host, ale asi jí to zdravotní stav nedovolí. Důležité je, aby se dala dohromady a nabrala sil,“ lituje France.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.