Milenec rodinného lékaře tvrdí: Po otcově bití byl Jackson sterilní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milenec rodinného lékaře tvrdí: Po otcově bití byl Jackson sterilní!

Michael Jackson
Michael Jackson (Reuters)

LOS ANGELES (pk) – Otec Joseph (79) bil v dětství Michaela Jacksona (†50) do genitálií, v důsledku čehož nemohl mít pak zpěvák děti! To včera prohlásil masér Paul Gohranson, který získal tyto informace od svého bývalého milence Arnolda Kleina, Jacksonova lékaře a osobního přítele.

Jacksonův otec Joseph

Když se prý jednou v dětství malý Michael rozplakal, jeho despotický otec ho začal zuřivě mlátit do genitálií a křičel: Jsi posera a poserové nepotřebují »koule«! „Tehdy ho zmrzačil. Michael pak nebyl schopen produkovat spermie,“ říká Gohranson. Kromě neplodnosti prý ale zpěvák trpěl i bulimií. „Kupoval si neuvěřitelné množství jídla, které rychle zhltal a pak vyzvracel. Nejčastěji šlo o rodinné balení smažených kuřat, dvě velké pizzy nebo tři ovocem či masem plněné koláče,“ řekl přítel rodiny listu Chicago Sun Times.Víc než zdravotní problémy zesnulého krále popu ale teď fanoušky zajímá možnost vydání jeho zatím neznámých písní. „Michael vždy točil mnohem víc skladeb, než jich pak vyšlo na albech. Těch vydaných bylo vždy jen 12 nebo 13 ze třiceti,“ říká producent Tommy Mottola (60). Zbohatnout na Jacksonově smrti se ale dá i jinak. Jeden newyorský obchodník s nemovitostmi chce vydělat kolem 100 milionů Kč na zpěvákových osobních předmětech, které kdysi získal v exekuci. Sbírka mj. obsahuje:

■ Dopis, v němž Michael oznamuje své první manželce Lise Marii Presley, že se s ní rozchází (třístránkové psaní končí větou: „Už mám novou muslimskou manželku.“)

■ Bělicí pleťový krém

■ Mnoho skic i autoportrétů, na nichž se Jackson maloval jako klaun

■ Jeho sbírku komiksů a knih

■ Na 15 000 soukromých fotek

■ Platinovou desku za prodej 3 milionů singlu I´ll Be There.

■ Pásky s neznámými nahrávkami, např. 26 nepublikovaných skladeb skupiny Jackson 5.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.