Svatební večírek vnadné Báry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Svatební večírek vnadné Báry

Malíř Kristian Kodet se nezdá. Celou noc protáčel Štěpánovou, jako by si ji vzal on.
Malíř Kristian Kodet se nezdá. Celou noc protáčel Štěpánovou, jako by si ji vzal on. (Aha! – Martin Hykl a ara)

OKOŘ – Svatební večírek herečky Báry Štěpánové (49), která se předevčírem provdala za muzikanta Míru Barabáše (46), se zvrhl v obrovský nevázaný mejdan! Přestože si ženich nevěsty téměř nevšímal, herečka s nejvýstavnějším poprsím v Česku nouzi o chlapy neměla! Zvlášť malíř Kristian Kodet se k ní měl – a Bára s ním na Okoři, kde se mejdan konal, doslova protančila noc!

OKOŘ, KAREN MCHITARJAN – Svatební večírek herečky Báry Štěpánové (49), která se předevčírem provdala za muzikanta Míru Barabáše (46), se zvrhl v obrovský nevázaný mejdan! Přestože si ženich nevěsty téměř nevšímal, herečka s nejvýstavnějším poprsím v Česku nouzi o chlapy neměla! Zvlášť malíř Kristian Kodet se k ní měl – a Bára s ním na Okoři, kde se mejdan konal, doslova protančila noc!

Opravdu podivný vstup do manželství. Ženich Míra Barabáš totiž nevěstu Báru Štěpánovou hned po příjezdu na Okoř opustil a vydal se za svými přáteli, a dokonce i na vlastní párty ji nechal dojít samotnou. A ani pak si Bára pozornost muže, se kterým byla v den svatby již úctyhodných 14 let a 11 měsíců, příliš neužila. Barabáš byl bůhvíkde i ve chvíli, kdy jim přátelé chtěli poblahopřát, a tak gratulace a svatební dary přejímala Bára sama.Koneckonců – alkoholem posilněný ženich se »předvedl« už při svatebním proslovu. „Dneska jsme spolu čtrnáct let a jedenáct měsíců. A myslím, že až od druhého dne spolu šu***e,“ šokoval všechny hosty Barabáš. Ale Bára mu nezůstala ve své řeči nic dlužna. „Jsem moc šťastná, že jsem Míru potkala. Hned jsem věděla, že je to muž mého života. Ale tím nechci říct, že muži před ním a po něm nebudou,“ rozesmála Štěpánová svatebčany, mezi kterými byli i herci Marián Labuda, Jiří Krampol, Kateřina Herčíková-Hrachovcová, František Ringo Čech, muzikant a skladatel Petr Hapka či exmanželka režiséra Miloše Formana, herečka Věra Křesadlová. I přes tohle všechno bylo na Štěpánové ale vidět, že si svatbu náramně užívá. Extravagantní šaty, které jí navrhla módní návrhářka Ivana Follová, nepřevlékla a celou noc řádila v nich.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.