První dáma Ázerbájdžánu: Nová Carla Bruni? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

První dáma Ázerbájdžánu: Nová Carla Bruni?

Fotografie
Fotografie (internal)

LONDÝN (vr) – První dáma Ázerbáj-džánu Meriban Alijeva (44) byla tento týden s manželem na oficiální návštěvě Londýna – a fotografové se nemohli vyna-dívat!

LONDÝN (vr) – První dáma Ázerbájdžánu Meriban Alijeva (44) byla tento týden s manželem na oficiální návštěvě Londýna – a fotografové se nemohli vynadívat!

Na svůj věk rozhodně nevypadá, navíc se na rozdíl od většiny manželek politiků nebojí krátkých sukní a žensky působících výstřihů. Konkurovat jí může snad jen Carla Bruni (41), první dáma Francie a bývalá modelka. Alijeva ji ale nejen vzhledem strčí do kapsy. Bývalé gymnastce, vystudované lékařce a matce tří dětí totiž očividně jde vše, na co sáhne! Její manžel Ilham Alijev (48) ji uvádí jako příklad vzorné manželky a její humanitární práci využívá k politické propagandě. A je možné, že vzhledem k obdivným pohledům bude krásnou Meriban do Evropy brát častěji.

Meriban s manželem Ilhamem v Londýně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.