Karel Šíp se naléval nahý! Tajný mejdan celebrit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Karel Šíp se naléval nahý! Tajný mejdan celebrit

Jejda!
Jejda!

PRAHA – Bavič Karel Šíp (64) se pořádně odvázal! Během mejdanu s několika celebritami na chatě za Prahou, se v přítomnosti mladé společnice nerozpakoval, a ukázal světu místo, kam běžně slunce nesvítí!

Fotografi e si však našla cestu na veřejnost, a ženáč Karel, který má doma manželku Ivu Havránkovou (33) a malého syna Honzíka (5), tak bude mít co vysvětlovat! Snímek nahého moderátora vznikl před několika málo lety na chalupě za Prahou, kde se na večírku sešlo několik dalších osobností. Mejdan se však zvrhl a v případě Šípa, který se v tu dobu rozváděl s první manželkou Marcelou Holanovou a již žil s Ivou Havránkovou, se to pěkně rozjelo!

„Fotografii mi dal kamarád, který u toho přímo byl. Nahota prý Šípovi nedělá problém. Úplně v klidu naléval alkohol a byl při tom zcela nahý,“ sdělil deníku Aha! muž, který nám do redakce donesl kompromitující snímek. „Existují i další fotografie, Šíp tam nebyl nejslavnější,“ šokuje zdroj, přeje si však zůstat v anonymitě.

A jak celý večírek probíhal? „Alkohol tam tekl proudem. Nikdo neměl zábrany. Některé fotografie jsou mnohem choulostivější,“ tvrdí muž. A co na snímek říká sám Šíp? „To je vyloučené. To je naprosto vyloučené. Na žádném takovém večírku jsem nebyl. Nikdy jsem se tak nefotografoval. Buď je to někdo, kdo je mi podobný, nebo to může být fotomontáž,“ bránil se moderátor, moc mu to ale platné nebylo. Šíp je na fotce jasně k poznání a deník Aha! je ochoten fotografii poskytnout k odborné analýze dokazující, že se o fotomontáž rozhodně nejedná. I tak bavič trval na svém. „Nechci se o tom bavit. Je to nesmysl. Vůbec mi nevolejte. Dělejte si, co chcete. Tiskněte si, co chcete. Mně je to jedno,“ ukončil hovor.

Šíp nebyl nikdy žádný svatoušek. Svou bývalou manželku, zpěvačku Marcelu Holanovou (58), se kterou strávil celých dvacet let, před devíti lety opustil kvůli tehdy čtyřiadvacetileté Ivě Havránkové (33). Teprve tři roky poté se s Holanovou řádně rozvedl. To už měl s Havránkovou syna Honzu. Rozvod Šípa a Holanové byl těžký. Dalších pět let se soudili o majetek a výživné a moderátor nakonec prohrál čtvrt milionu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.