Modelka Karolína Kurková: Čeká dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Modelka Karolína Kurková: Čeká dítě!

Výstavní zadeček, poprsí, »nekonečné« nohy (123 cm), úchvatné boky, uhrančivý pohled a hlavně – ty našpulené rty... Chlapi, tak o tom už si nechte jen zdát!
Výstavní zadeček, poprsí, »nekonečné« nohy (123 cm), úchvatné boky, uhrančivý pohled a hlavně – ty našpulené rty... Chlapi, tak o tom už si nechte jen zdát! (Reuters, ara)

LOS ANGELES (kat) – Česká topmodelka Karo-lína Kurková (25 let, 182 cm, míry 89-59-89) je v šestém měsíci těhotenství! Otcem dítěte je podle amerických médií její milenec Archie Drury, bývalý námořník a scientolog, jeden z autorů dokumentu Hlasy Iráku. Společný potomek bude pro oba prvním dítětem.

Karolínino těhotenství potvrdil i její tiskový mluvčí. Vztah modelky s dokumentaristou je pro svět velkou záhadou – prý spolu chodí už rok! Ještě loni v listopadu ale přitom osmá nejlépe placená modelka planety (roční výdělek 80 milionů Kč) brouzdala parky ruku v ruce s ukrajinským boxerem Vladimirem Kličkem (33) a vyprávěla, jak ho miluje! Měl snad dokumentarista Archie drzost vlézt do zelí světovému šampionovi v těžké váze a půl roku udržovat tajný vztah s jeho přítelkyní?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.