Na Karla jsme stáli frontu! Rádi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Na Karla jsme stáli frontu! Rádi!

Jiřina Bohdalová přinesla plnou nůši knížek Herr Gott 70 – a že to uteklo, titulu, který vznikl speciálně pro Gottovy narozeniny. Ve spolupráci se Slávkou Kopeckou v ní Jiřina sesbírala postřehy slavných o Mistrovi a vtipně zpracovala
Jiřina Bohdalová přinesla plnou nůši knížek Herr Gott 70 – a že to uteklo, titulu, který vznikl speciálně pro Gottovy narozeniny. Ve spolupráci se Slávkou Kopeckou v ní Jiřina sesbírala postřehy slavných o Mistrovi a vtipně zpracovala (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA (mac) – Plejáda těch nejslavnějších tváří se vzájemně snažila trumfnout, kdo přinese »božskému« oslavenci Karlu Gottovi (70) originálnější dárek! Sám Mistr se totiž nechal slyšet, že mu nezáleží na tom, kolik dárek stojí, ale má rád, když se nad ním jeho původce zamyslí a přijde s originální myšlenkou! Komu se to podařilo, a komu ne? Ve frontě, kterou řada osobností s radostí vystála, je deník Aha! vyzpovídal!

Miss World 2006 Taťána Kuchařová s přítelem Milanem Richtrem Mistrovi darovali limitovanou edici vína Champagne des Princes v hodnotě desítek tisíc! Je totiž v broušené lahvi, navíc velikost magnum!

Zpěvačka Eva Pilarová ráda dělá blízkým radost svými fotoobrázky.

Pavel Zedníček daroval rozprašovač se slivovicí, prý na obstřik hlasivek.

Petr Kolář a jeho manželka Zuzana, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství, přinesli Karlovi, vášnivému malíři, knížku o impresionistických umělcích!

Rodina Grossových Mistrovi předala tajuplnou červenou krabici, k níž sladili i barvu svého oblečení.

Sochař Josef Nálepa daroval zpěvákovi jeho vlastní bronzovou bustu v hodnotě sto padesáti tisíc. „Však si to také Karel poctivě odseděl,“ smál se Nálepa.

Dechovkářské duo Eva a Vašek se objevilo hned mezi prvními gratulanty.

Heidi Janků a Ivo Pavlík

„O Karlovi víme, že se kdysi inspiroval zpěvákem Mariem Lanzou – tak jsme mu koupili kolekci jeho CD a k tomu ještě DVD. Museli jsme to objednat v Německu přes internet. Tady to není. Ivoš mu tam chce napsat, že i kdyby nebyl Čech, byl by taky tak slavný. A to ten Mario kdysi fakt byl!“

Helena Vondráčková

„Dárky dostal Kája tři. Jednak exotickou květinu v květníku, páč vím, jak to dopadá s řezaným kvítím, a nechtěla jsem, aby skončilo někde ve vaně. Potom jsem mu nechala zpracovat na DVD raritní dokument z našeho pobytu na festivalu v Rio de Janeiru z let 1967 a ´68. Sehnala jsem člověka, který nás tam tenkrát i s Karlem Svobodou točil na osmičku kameru. Je to velká rarita, úžasná vzpomínka. A ještě má u mě dvě publikace o renesančním umění.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.