Poslední večírek - bez žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Poslední večírek - bez žen!

KARLOVY VARY – Tak to asi nikdo nečekal. Závěrečný večírek filmového festivalu se proměnil v pánskou jízdu. Prakticky všechny velké hvězdy festivalu se na poslední párty vydaly bez svých drahých poloviček. Václava Havla (72) opustila manželka Dagmar (56), Antonio Banderas (48) ženu do Varů pro jistotu ani nepřivezl, Jiří Bartoška (62) už tradičně tráví víc času bez ženy. Kde nechal svou přítelkyni John Malkovich (55), bylo také všem přítomným hostům záhadou. Osamocených můžu ale bylo v posledních festivalový večer víc.

KARLOVY VARY – Tak to asi nikdo nečekal. Závěrečný večírek filmového festivalu se proměnil v pánskou jízdu. Prakticky všechny velké hvězdy festivalu se na poslední párty vydaly bez svých drahých poloviček. Václava Havla (72) opustila manželka Dagmar (56), Antonio Banderas (48) ženu do Varů pro jistotu ani nepřivezl, Jiří Bartoška (62) už tradičně tráví víc času bez ženy.

Kde nechal svou přítelkyni John Malkovich (55), bylo také všem přítomným hostům záhadou. Osamocených můžu ale bylo v posledních festivalový večer víc... „Ještě dnes večer musím odjet do Prahy, mám tam v sobotu představení,“ vysvětlovala už den předem Dagmar Havlová. Její muž tak strávil poslední festivalový den v přítomnosti herečky Evy Holubové (50). Ta zřejmě dostala pokyny od paní Dagmar a okolo jedné hodiny ranní doprovodila Václava na pokoj a sama se pak vrátila.

Ještě před závěrečnou trachtací si John Malkovich dopřál večeři s Antoniem Banderasem. Hned po závěrečném galavečeru se oba odporoučeli na dobré jídlo – jak jinak než bez žen, a tak to zůstalo i na posledním večírku v Puppu. Čeští herci a herečky se na posledním večírku objevili jen výjimečně, zřejmě po desetidenním filmovém a hlavně alkoholovém maratonu padali únavou.

Eva KREMSEROVÁ

 Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.