Herec Antonio Banderas je už v Karlových Varech: Kvůli dceři přijel sám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Antonio Banderas je už v Karlových Varech: Kvůli dceři přijel sám!

Slavný Španěl působil velmi uvolněně a v Karlových Varech se podepsal všem fanouškům!
Slavný Španěl působil velmi uvolněně a v Karlových Varech se podepsal všem fanouškům! (Aha! – David Kundrát, Foto pro Aha! – Jiří Herman st.)

KARLOVY VARY – Nejvíc sexy muž na světě je ve Varech! S velkým očekáváním už od včerejšího rána přešlapovali lovci autogramů u hotelu Pupp a čekali, kdy přijede jejich hvězda. Ve 12.43 se tak stalo. Antonio Banderas (49) vystoupil z limuzíny – sám! Manželku Melanii Griffith nepřesvědčil, aby přiletěla s ním. Proč?


● Melanie musela balit na tábor!

Melanie Griffith, hvězda filmu Podnikavá dívka, musela totiž zabalit jejich dceru na tábor. „Víte, Melanie je taky matka a naše dcera Stella jede na tábor. Někdo s ní musel zůstat doma a postarat se o její odjezd. Ale já jsem ji hodně přemlouval a přál si, aby jela se mnou,“ prozradil anglicky s nádherným španělským přízvukem Banderas.

Banderas také na tiskové konferenci předvedl, že žádný cizí jazyk mu není cizí. „Umím několik slov česky. Naučili mě je, když jsem tady točil. Dobré odpoledne, později, jak se máš a děkuji...,“ předvedl své znalosti vysmátý Banderas, který se na festivalu zdrží do nedělního rána.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteV České republice už byl, točil několik měsíců v Praze. „Vzpomínám si na Hrad, malovaná okna od Muchy, Zlatou uličku a na jídlo. Jídlo tady je výborné. A taky na lidi a na Malou Stranu (tu řekl česky),“ rozpovídal se sexy Španěl, kterému dokonce nedopatřením vyklouzla z úst slova »do prdele«. „Pardon, to jsem nechtěl říct, omlouvám se,“ červenal se Banderas, který včera večer na 44. ročníku filmového festivalu ve Varech představil svůj režijní počin Letní déšť.

A tohle se ve Varech také stalo…

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.