Gottův řidič Olda v otevřeném rozhovoru: Přiznávám, kvůli němu porušuji zákony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gottův řidič Olda v otevřeném rozhovoru: Přiznávám, kvůli němu porušuji zákony!

PRAHA (ren) – Kdo by to řekl... Neporazitelný Český slavík Karel Gott (69) se tváří, jako by nemohl nikdy a za žádných okolností na nikoho z okolí zvýšit svůj tolik obdivovaný hlas. Jenže... Opak je pravdou!


Jeho dlouholetý přítel a hlavně novodobý kočí Oldřich Havránek (70) otevřeně prozradil, za jakých okolností se na něj jeho chlebodárce nejvíce naštve. A přidal ještě jednu dosud neznámou pikantnost - je totiž ženatý s Gottovou sestřenicí a kvůli Mistrovi občas dokonce porušuje předpisy...

„Když někam jedeme a já si nepřipravím trasu. Říká, že to je moje povinnost jako řidiče – vyzvednout ho doma a vysadit u haly u vchodu pro účinkující. To je pak nevrlý, říká, že on taky nemůže ošidit koncert,“ svěřil se Mistrův osobní řidič v rozhovoru pro magazín Dnes.

A to není vše! Oldřich Havránek neboli Olda objasnil, jak se s Gottem seznámil. „To už je přes padesát let. Já byl totiž taky hudebník, barový pianista. Hrál jsem v kavárně Alfa, kde on zpíval. Před šestadvaceti lety jsem se ale seznámil s jeho sestřenkou Hankou, začal jsem s ní žít a jsem s ní dodnes,“ vysvětluje Olda, který se tak dostal do Gottovy rodiny.

Dokonce přiznává, že kvůli svému »pánovi« někdy porušuje i zákony. „Když jedeme opravdu pozdě, tak trochu zrychlím, přiznávám,“ svěřuje se bezelstně Olda. A obratem dodává: „Řídím ale já, takže já dostanu pokutu. Za chyby se platí, ať je tam Gott, nebo ne.“

Vtipný komiks o nejslavnějším českém zpěvákovi z pera humoristů časopisu Reflex, který je právě v prodeji. Zjišťovali jsme, co na komiks říká samotný Karel Gott

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Gott o komiksu: Chci mít klidný život!

PRAHA (ren) – Nestárnoucí Karel Gott, který v úterý oslaví sedmdesáté narozeniny, naprosto rezignoval. Aha! se svěřil, že už nebude řešit nic, co se o něm napíše.

Nekomentoval ani vtipný, ale značně nevybíravý komiks, který na počest sedmdesátin vyšel v Reflexu – jednom z nejúspěšnějších společenských časopisů u nás. „Neviděl jsem nic. Jsem úplně mimo média,“ prozradil Gott, který nyní tráví dovolenou s manželkou Ivanou a dcerami Charlottou Elle a Nellou Sofií co nejdál od civilizace. „Jsem v hluboké přírodě, naprosto necivilizované. Krásně tu je,“ rozplýval se do telefonu zpěvák.

Když jsme mu popsali, o čem komiks je, pouze si posteskl. „Co bych na to říkal. To bych se těmihle věcmi musel pořád zabývat. Ani už nechci. Chci žít klidný život,“ vysvětlil Karel Gott.


Foto Dalibor Puchta, ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.