Herečka Bára Štěpánová: Bude se vdávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Herečka Bára Štěpánová: Bude se vdávat!

Herečka Bára Štěpánová se již nemůže dočkat, až svému příteli po 15 letech vztahu řekne příští čtvrtek své »ano«.
Herečka Bára Štěpánová se již nemůže dočkat, až svému příteli po 15 letech vztahu řekne příští čtvrtek své »ano«. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Bára Štěpánová (49) se v těchto dnech připravuje na svůj velký den D. Po dlouhých 15 letech soužití na psí knížku se konečně dočkala a vezme si za manžela svého přítele, muzikanta Miroslava Barabáše (46)!


»Ano« řekne pod hradem Okoř

Své »ano« si snoubenci řeknou pod hradem Okoř, jelikož na Okoři bydlí a svou lásku tedy prožívají právě v těchto místech. Náhodně nevybrali ani datum, jelikož se spolu 16. července před patnácti lety seznámili. A na svatbu snoubenci pustí každého, kdo s nimi chce sdílet jejich štěstí. „Netajíme to, vezmeme se pod hradem,“ těší se již budoucí nevěsta, která zazářila jako sexy Bedřiška v Básnících nebo jako Julča v komedii Jak se krotí krokodýli.

Proč ale se svatbou tak dlouho otáleli? „Jednou to přijít muselo. V den svatby spolu budeme přesně čtrnáct let a jedenáct měsíců, protože jsme spolu začali chodit měsíc po našem seznámení,“ řekla herečka.

Štěpánové půjde za svědka její dlouholetá kamarádka Amara Zemplinerová a jejímu vyvolenému toto důležité životní rozhodnutí odsvědčí populární slovenský herec Marian Labuda. Barabáš se totiž v poslední době uplatňuje i na filmovém poli. Vedle několika menších rolí si nedávno zahrál také v hororovém filmu T.M.A. režiséra Juraje Herze.

O svatební garderobu novomanželů se postará módní návrhářka Ivana Follová. Ta pro nevěstu vytvoří šaty v extravagantním stylu, jenž je Báře vlastní. Po svatbě si herečka přibere i manželovo jméno a bude se tedy jmenovat Bára Barabáš Štěpánová. „Dítě neplánujeme, protože už děti oba máme z předešlých manželství,“ dodala Bára Štěpánová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.