Medková ukázala chlapečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Medková ukázala chlapečka

Klára Medková (vpravo) s největší kamarádkou Kateřinou Průšovou.
Klára Medková (vpravo) s největší kamarádkou Kateřinou Průšovou.

KARLOVY VARY (kre) – Lázeňské kolonády v Karlových Varech se hemží významnými hosty, modelkami, slavnými maminkami a někdy bohužel i milenkami významných herců či hereček. Chvíli pohody si v jedné z místních kaváren dopřávala právě modelka Klára Medková (25) s malým Kováčem juniorem (4 měsíce).


Smoljak zase milenku a Paroubková bříško

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteDo Varů je sice doprovodil i přítel a tatínek, fotbalista Radek Kováč, odpolední siestu v kavárně si však Medková užívala s kamarádkou Kateřinou Průšovou. Jako švihák lázeňský se po kolonádě nosí Jiří Paroubek (56) se svou chotí, na které je v šestém měsíci těhotenství konečně poznat, že čeká miminko. Břicho sice paní Petra ještě pořád nemá tak velké jako její manžel, ale něco se jí už pod šaty přeci jen rýsuje.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteSe sličným tmavovlasým fešákem si v pondělí užíval lázeňskou atmosféru i moderátor Václav Moravec, který mimo jednání s televizí Nova má čas i na trochu té zábavy. Nenápadný a hlavně tajemný se snaží být i herec Ladislav Smoljak (77) a má k tomu pádný důvod, do jedné z místních restaurací totiž dorazil s velmi mladičkou brunetou. Fanynka, milenka, oficiální přítelkyně… O tom, na jakém »postu« se nachází tato žena, lze jen spekulovat.

Kliknutím zvětšete


Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.