Tryzna roku: Tihle kašlou na Jaksona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tryzna roku: Tihle kašlou na Jaksona!

LOS ANGELES – Fanoušci zesnulého krále popu Michaela Jacksona se o lístky na dnešní poslední rozloučení v Stapels Center doslova rvou. V jeho okolí jsou ovšem tací, kteří se na lístky na poslední rozloučení s tímto velikánem vykašlali!

Nejvýraznější odmítnutí zaznělo z úst Jacksonovy exmanželky a matky dvou nejstarších dětí Debbie Rowe. „Nechci, aby rozruch okolo mě narušoval oslavu Michaelova života,“ nechala se slyšet a dodala, že raději uctí zpěvákovu památku v soukromí.

Není však jediná, kdo dal Jacksonovi vale – také Justin Timberlake se na pohřbu neobjeví. A to i přes přemlouvání Jacksonova bratra Jermaina. Whitney Hustou naopak o své vystoupení na pohřbu doslova prosila. Organizátoři ale její prosbu bez milosti zamítli. Poslední sbohem nepřijde dát popovému králi ani Sir Paul McCartney. Prý má na práci důležitější věci.

Bebbie Rowe není jediná, kdo na dnešní Jacksonův pohřeb nepřijde.

Foto: ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.