Václav Moravec: Přestup z ČT na Novu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Václav Moravec: Přestup z ČT na Novu?!

Václav Moravec vychází společně s ředitelem Novy Petrem Dvořákem na kolonádu. Jen přátelské setkání, anebo…?
Václav Moravec vychází společně s ředitelem Novy Petrem Dvořákem na kolonádu. Jen přátelské setkání, anebo…?

KARLOVY VARY (kre, vr) – Nejoblíbenější televizní i rozhlasový politický moderátor Václav Moravec (35) údajně míří z České televize do komerční TV Nova! Ano, takových spekulací tady už bylo! Jenže nyní znovu zesílily a Moravce teď navíc v Karlových Varech přistihli naši reportéři na tajné schůzce s generálním ředitelem Novy Petrem Dvořákem (45)!


Tajná schůzka s generálním ředitelem Dvořákem!

Skutečně to znamená, že se Nova rozhodla vrátit na obrazovku politický diskusní pořad (po zrušení Sedmičky žádný neměla) a začala přetahovaná s veřejnoprávní Českou televizí o největší moderátorskou hvězdu diskusních politických pořadů? Moderátora Otázek Václava Moravce však nezpracovává jen sám velký ředitel Novy, na filmovém festivalu v Karlových Varech byl totiž Moravec spatřen i s marketingovou ředitelkou největší komerční televize Miloslavou Novákovou. Dva nejmocnější lidé Novy a s nimi Václav Moravec – to rozhodně nevypadá jako náhodné setkání! Sám Václav Moravec včera nezvedal celý den telefon ani nereagoval na naše esemesky.

Česká televize ale o svoji moderátorskou hvězdu nechce přijít a důrazně popírá, že by o čemkoliv věděla. „Vzhledem k tomu, že se o tom spekuluje už stejnou dobu, jakou Václav pracuje v České televizi, a protože se s ním znám, myslím si, že je to nereálné. Myslím, že tyhle úmysly nemá,“ řekl mluvčí České televize Ladislav Šticha. Zapomněl ale na to, že v roce 2005 se tyto předpovědi vyplnily, když Moravec televizní obrazovky na pár měsíců opustil. Tehdy to odůvodnil nekorektností českých politiků… Po pár měsících se ale vrátil a přibral si k tomu i moderování pořadu Impulsy Václava Moravce na Rádiu Impuls. Navíc přednáší na Univerzitě Karlově.


Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.