Michael Jackson: Zlatá rakev, třpytivý oblek, ohňostroj... Pohřeb jako faraon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michael Jackson: Zlatá rakev, třpytivý oblek, ohňostroj... Pohřeb jako faraon!

Do rakve ho uloží ve třpytivém obleku…
Do rakve ho uloží ve třpytivém obleku…

LOS ANGELES (kat) – „Můj pohřeb bude největší show na světě!“ To prohlásil král popu Michael Jackson (†50) už v roce 2002, tedy sedm let před svou smrtí! „Tak to chci. S ohňostrojem a vším.“


Dle svého přání bude tedy pohřben jako egyptský faraon! Ve třpytivém obleku, se svými šperky, rouškou a v masivní bronzové rakvi pokryté 14karátovým zlatem a vystlané tmavě modrým sametem. Cena rakve? 450 000 Kč!

Poslední rozloučení s Michaelem Jacksonem proběhne v úterý od 10 h ráno (od 19 h našeho času) v basketbalové hale Staples Center v Los Angeles. Veřejnosti bude smuteční obřad přístupný, prostor je však omezený. K dispozici je 17 500 lístků, které se losují. Stačí se tedy zaregistrovat na webové stránce www.staplescenter.com a doufat, že se právě na vás usměje štěstí. Jakmile byl ale návod na získání lístku zveřejněn, stránka pro velkou návštěvnost zkolabovala.

Rodina souhlasila s tím, že pohřeb bude vysílat přímým přenosem televize, odhaduje se, že ho na celém světě bude sledovat kolem miliardy lidí. Zhruba 200 000 fanoušků ze všech koutů planety se navíc chystá přímo do Los Angeles.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Foto Profimedia.cz, ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.