Roman Vojtek se oženil: Se svobodou se loučil dvakrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Roman Vojtek se oženil: Se svobodou se loučil dvakrát!

Roman Vojtek si Terezu bral v den, kdy se pozornost médií upíná na zahájení karlovarského filmového festivalu. Chtěl se tím vyhnout medializaci.
Roman Vojtek si Terezu bral v den, kdy se pozornost médií upíná na zahájení karlovarského filmového festivalu. Chtěl se tím vyhnout medializaci. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvák, herec a vítěz taneční soutěže StarDance Roman Vojtek (36) si včera ve Vrtbovských zahradách v Praze vzal svou dlouholetou přítelkyni Terezu Janoušovou (29) – nyní již Vojtkovou. Zatímco ta se loučila se svobodou klasicky jen jednou, Roman si rozlučku užil hned dvakrát!


„Obě loučení probíhala přesně tak, jak to bývá,“ mlžil novomanžel a ani novomanželka nebyla sdílnější. „Jestli tam striptér byl, anebo ne, bych si raději nechala pro sebe,“ smála se nevěsta, z čehož si lze jen domýšlet, jaké divočiny se asi děly. A i když byla svatba velice romantická, Roman nezapřel své komediální vlohy a neustále vtipkoval.

K oltáři ho vedla jeho sestra Edita, jež žije v daleké Bolívii a navrhla pro nevěstu svatební šaty. Ženichovým svědkem byl Braňo Polák, který se za dva měsíce stane otcem syna Teodora. Kliknutím zvětšeteMezi hosty nechyběl herec Otakar Brousek starší, moderátorka Mahulena Bočanová, legendární režisérka komedie století S tebou mě baví svět Marie Poledňáková, moderátorka Jolana Voldánová, hokejista Martin Ručínský nebo herec Lumír Olšovský se svým přítelem Pavlem. Kliknutím zvětšete„Tento měsíc jsme už na čtvrté svatbě – musíme okoukat, jak to chodí, ať víme, do čeho jdeme,“ smál se Olšovský, který zároveň slavil narozeniny.

A jelikož se v zahradách nesměla sypat rýže, házeli svatebčané po novomanželích po jejich slibu, který padl přesně ve 12.30, celé pytlíky rýže! Kliknutím zvětšeteOslavy se poté přesunuly na statek Mahuleny Bočanové v Malých Číčovicích a Vojtek jen doufal, že mu nevěstu neunesou. „Už nemám, za co bych ji vykoupil,“ smál se Roman, který všechny peníze zřejmě investuje do nového domu v Řitce u Prahy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.