Kateřina Brožová: Tajné rande - S bohatým bossem železničářů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kateřina Brožová: Tajné rande - S bohatým bossem železničářů

Kateřina Brožová a její dcera se setkaly s Jaromírem Duškem.
Kateřina Brožová a její dcera se setkaly s Jaromírem Duškem. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Kateřina Brožová (41) přistižena s dalším mužem! Tentokrát s bývalým bossem železničářů Jaromírem Duškem (56). Odborový předák Dušek, jehož majetek čítá na několik desítek milionů, momentálně vlastní malou vodní elektrárnu, kterou si měl pořídit za šest milionů korun.

Kateřina Brožová (41) přistižena s dalším mužem! Tentokrát s bývalým bossem železničářů Jaromírem Duškem (56). Odborový předák Dušek, jehož majetek čítá na několik desítek milionů, momentálně vlastní malou vodní elektrárnu, kterou si měl pořídit za šest milionů korun.

S Kateřinou Brožovou a dokonce i její dcerou Kačenkou se sešel v pražském sushi baru. Šlo o pracovní schůzku, přátelskou, nebo je snad mezi Brožovou a Duškem něco víc? Vzhledem k tomu, že je Dušek podruhé ženatý – z prvního manželství má dvě dcery a syna, z druhého manželství dva syny, by se měla Brožová držet trochu stranou.

Oba tajemně mlčí. Ani jeden nám nezvedl telefon ani nereagoval na SMS, aby se k velmi zvláštnímu setkání vyjádřili. „O co jde?“ bylo jediné, na co se v textové zprávě zmohla Brožová. Po vylíčení celé situace už jsme se odpovědi nedočkali. Bohužel ani ze strany Duška nepřišla odpověď.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.