Těhotná Aichmajerová leží v horečkách: Miminko v ohrožení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těhotná Aichmajerová leží v horečkách: Miminko v ohrožení!

Eva Aichmajerová čeká chlapečka. Teď se modlí, aby mu její nemoc neublížila.
Eva Aichmajerová čeká chlapečka. Teď se modlí, aby mu její nemoc neublížila.

PRAHA (kre) – Těhotná moderátorka Eva Aichmajerová (30) leží doma ve čtyřicetistupňové horečce, která ohrožuje její nenarozené děťátko! Vysoké teploty v těhotenství totiž mohou způsobit rupturu cévní stěny a infarkty placenty. A to může vyústit ve smrt plodu!


PRAHA (kre) – Těhotná moderátorka Eva Aichmajerová (30) leží doma ve čtyřicetistupňové horečce, která ohrožuje její nenarozené děťátko!
Vysoké teploty v těhotenství totiž mohou způsobit rupturu cévní stěny a infarkty placenty. A to může vyústit ve smrt plodu!

Moderátorka a modelka, která je v pátém měsíci, tak už od čtvrtka tráví veškerý čas doma v posteli a její stav se lepší jen pomalu.

„Víkend jsem prospala, každý den jsem spala skoro dvacet hodin. Byla jsem hrozně slabá a vyčerpaná. Asi jsem to trošku přeháněla s prací. Zapomněla jsem na to, že jsem těhotná. Teď už zvolním,“ slibuje hlavně sama sobě Aichmajerová. Nemoc nemohla tlumit ani antibiotiky, ty by drobečkovi, jehož nosí pod srdcem, ublížily. Eva proto užívá speciální prášky, které snad konečně začaly zabírat.

„Měla jsem opravdu strach, ale teď už miminko vesele kope a je mu úplně jedno, že je máma nemocná,“ dodává Aichmajerová.


Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.