Zamilovaná Ochotská - Randila s Nedvědem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zamilovaná Ochotská - Randila s Nedvědem!

Hlavně ať nás nikdo nevidí a nevyfotí – říkali si asi Nedvěd s Ochotskou, kteří zřejmě tvoří další hvězdný pár.
Hlavně ať nás nikdo nevidí a nevyfotí – říkali si asi Nedvěd s Ochotskou, kteří zřejmě tvoří další hvězdný pár. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Hokejista Petr Nedvěd, bývalý manžel modelky Veroniky Vařekové, má další objev. Na párty po golfovém turnaji se v pražské Hergetově Cihelně objevil ve společnosti Michaely Ochotské. Moderátorka Novy tak po fotbalistovi Tomáši Ujfalušim ulovila dalšího sportovce…

Hokejista Petr Nedvěd, bývalý manžel modelky Veroniky Vařekové, má další objev. Na párty po golfovém turnaji se v pražské Hergetově Cihelně objevil ve společnosti Michaely Ochotské. Moderátorka Novy tak po fotbalistovi Tomáši Ujfalušim ulovila dalšího sportovce…

Petr Nedvěd se při golfu mezi nejlepší nedostal, ale poté dosáhl mnohem větší výhry – Michaela Ochotská je přeci parádní trofej. „Nefoťte nás spolu,“ ošíval se Nedvěd a s blonďatou moderátorkou se neustále někde ukrýval. Když zjistili, že na osvíceném baru není příliš bezpečno a jsou téměř všem na očích, odebrali se na temnou terasu, kde ze sebe nemohli spustit oči.

Vysmátý Nedvěd visel pohledem na Ochotské, která zřejmě bohaté sportovce přitahuje jako magnet. Nebo si snad cíleně vyhlíží movité hokejisty a fotbalisty? Petr Nedvěd si totiž v NHL za svou kariéru vydělal okolo půl miliardy korun. I to je možná důvod, proč Michaele v jeho společnosti tak září oči. Kam se na něj hrabe »chudák« Ujfaluši, který Ochotskou rozmazloval jen zapůjčeným bílým Audi a jedněmi luxusními hodinkami.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.