MICHAEL JACKSON - Z té podobnosti mrazí: Zemřel jako Elvis Presley! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

MICHAEL JACKSON - Z té podobnosti mrazí: Zemřel jako Elvis Presley!

Presleyová se svým tehdejším manželem Jacksonem.
Presleyová se svým tehdejším manželem Jacksonem. (ČTK)

LOS ANGELES – O smrti svého bývalého manžela Michaela Jacksona (†50), za něhož byla rok a půl provdána, píše na svých webových stránkách MySpace dcera rock´n´rollového krále Lisa Maria Presley. Michael si podle ní smrt sám přivolal.

O smrti svého bývalého manžela Michaela Jacksona (†50), za něhož byla rok a půl provdána, píše na svých webových stránkách MySpace dcera rock´n´rollového krále Lisa Maria Presley. Michael si podle ní smrt sám přivolal. Tak úzkostlivě myslel na to, že jednou zemře jako její otec, až se to skutečně stalo.

Popový král se jí kdysi svěřil s obavou, že zemře stejně jako její otec Elvis Presley. S Jacksonem se prý kdysi bavila o smrti Elvise, který 16. srpna 1977 zemřel ve věku 42 let na selhání srdce poté, co léta užíval stimulující prostředky i sedativa. Jackson se prý dramaticky odmlčel a pak s klidnou jistotou prohlásil: „Obávám se, že skončím jako on, stejným způsobem.“

K obavám měl skutečný důvod. Jackson byl rovněž závislý na lécích tišících bolest a sedativech. Dávka jednoho z nich, demerolu, pro něj zřejmě byla smrtelná.

Lisa Maria Presley uvedla, že si nepřála, aby musela znovu prožívat to, co bezprostředně po smrti svého otce, což se nyní děje. Nyní zarmoucená, zmatená sleduje televizní zprávy, které vysílají vždy stejný scénář jako 16. srpna 1977.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.