Michael Jackson: Co bude s jeho dětmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michael Jackson: Co bude s jeho dětmi!

Sexuální život Michaela Jacksona byl plný tajemství a rozhodně nebyl úplně normální. Přesto však zplodil dvě děti, Prince a Paris. Svého třetího syna, Prince Michaela II., přezdívaného Blanket, si prý pořídil s náhradní matkou, se kterou se nikdy nesetkal a pouze daroval své sperma.


Jaký osud čeká potomky Michaela Jacksona, dvanáctiletého Prince (12), Paris (11) a Prince Michaela II. (6)?

Co se teď stane se třemi Jacksonovými potomky, musí rozhodnout soud.
"Pokud se matka nevzdá svých rodičovských práv, může zažádat o poručnictví," uvedla právní zástupkyně Gloria Allredová. "Jestliže Jackson ve své závěti určil osobu, která by se podle něj měla stát opatrovníkem dětí, soud se bude přiklánět k jeho přání."
Soud ale může přehodnotit Jacksonovo přání a rozhodnout podle svého názoru, co je v nejlepším zájmu dětí.

Jedním z případných opatrovníků dětí by mohl být Mark Lester, dětská hvězda Jacksonova oblíbeného filmu Oliver!, který je kmotrem všech tří dětí.

Podivné manželky a děti

Kliknutím zvětšeteJackson se v roce 1994 oženil s dcerou krále rokenrolu Elvise Presleyho Lisou Marií. Pár ale prý sňatek uzavřel jen proto, aby Jackson odvrátil pozornost od spekulací kolem své záliby v malých dětech...

O dva roky později Jackson oznámil, že se stane otcem. Matkou jeho prvorozeného syna Prince byla Debbie Rowe, zdravotní sestra, se kterou se v té době kamarádil už patnáct let. Dítě prý bylo počato v posteli!

Když Rowe otěhotněla podruhé s dcerou Paris, uvedla, že dítěti vybrala jméno podle města, kde se rozhodla, že s Jacksonem otěhotní. "Doufám, že spolu budeme mít hodně dětí," zmínila tenkrát v mimořádném rozhovoru.

Jenomže Jackson odvezl děti na ranč Neverland a po rozvodu v roce 1999 (kvůli neslučitelným rozdílům) vídala Rowe jen občas.

Další šok pro své fanoušky připravil král popu v Berlíně. Před davy fanoušků vystrčil svého potomka Prince Michaela II. z okna a smál se jako blázen.
Jeho čin všechny vyděsil. Po tomto incidentu také dostal malý Prince Michael přezdívku Blanket, v překladu přikrývka. Fanoušci vtipkovali o tom, že Jackson chtěl původně z okna hodit přikrývku, ale spletl si ji se svým synem.

I přes svoji výstřednost a obvinění z pedofilie poskytoval Jackson svým dětem maximální ochranu a dbal o jejich zdraví. Pro jejich bezpečnost je nutil nosit na obličeji masky kdykoliv, když vyšly mimo domov, a aby je uchránil před veřejností, najal si tři chůvy a dvanáct bodyguardů.

Ve strachu z bacilů se na jeho přání po každém jídle vyhazovaly použité příbory a ve všech hotelích, kde Jackson se svými dětmi pobýval, se do klimatizací musely nainstalovat speciální filtry.


Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.