Angelina Jolie, nejslavnější herečka a Megan Fox, nejkrásnější herečka - NENÁVIST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Angelina Jolie, nejslavnější herečka a Megan Fox, nejkrásnější herečka - NENÁVIST!

Fotografie
Fotografie (internal)

LOS ANGELES – Co může ženu více urazit, než když jí někdo řekne, že je příliš stará? Momentálně asi nejslavnější žena Hollywoodu Angelina Jolie (34) má pádný důvod ke hněvu.

Co může ženu více urazit, než když jí někdo řekne, že je příliš stará? Momentálně asi nejslavnější žena Hollywoodu Angelina Jolie (34) má pádný důvod ke hněvu. Roli Lary Croft v pokračování filmu Tomb Rider, na kterou si brousila zuby, jí totiž vyfoukla sexy kolegyně – o deset let mladší Megan Fox (24)!

Nenávist až za hrob – tak by se dal stručně charakterizovat vztah Jolie k Megan Fox. Angelina, majitelka filmového Oscara, nedokáže rozdýchat, že producenti filmu Tomb Raider pro roli neohrožené prsaté archeoložky upřednostnili její největší sokyni. Rozohnilo ji hlavně zdůvodnění, že ona sama je na roli příliš zralá. „Jelikož film pojednává o mládí Lary Croft, bylo zapotřebí zvolit herečku se svěžejší tvářičkou,“ říká producent Dan Lin.

Jolie se ale s takovým vysvětlením nehodlá smířit. Podle ní hvězda filmu Transformers Megan Fox nemá na roli herecky. Tvrdí, že taková herecká nula nedovede dobře ztvárnit charakter Lary Croft. Dceru příliš nepodpořil ani Angelinin otec, slavný herec John Voight, který prohlásil, že Megan je ukrutně sexy.

A oběma pěkně hrabe...
Angelina Jolie

Kvůli prohře v souboji o roli Lary Croft dostala téměř hysterický záchvat. Dokonce prohlásila, že pověsí herectví na hřebík. Matka tří vlastních a tří adoptovaných dětí se ale nechce věnovat rodině. „Končím s herectvím. Chci být prezidentkou USA!“ prohlašuje nyní.

Megan Fox

Neuvěřitelně jí stouplo sebevědomí. Urážky od Jolie si nenechala líbit a kontrovala ještě ostřejšími výroky. „Víte, koho časopis FHM zvolil nejvíc sexy ženou světa? Mě! Nikoliv Angelinu Jolie. Ta může být ráda, že skončila čtrnáctá. Jsem daleko mladší a přitažlivější.“

Už dříve proslula pozoruhodnými hláškami:

  • Vytetované jméno přítele bych si nenechala odstranit, i kdybych se s ním rozešla. Vždycky můžu mít dítě, kterému dám jméno Brian.
  • Doufám, že »trávu« konečně legalizují. Budu stát první ve frontě, abych si mohla koupit balík jointů.
  • Myslím, že jsem dobrou dvojnicí Alana Aldy. Jsem transka. Jsem chlap.

25.6.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.