Patrik Auš poprvé otevřeně o své partnerce Vendule Svobodové - Vím, jaká je! Přesto ji miluju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Patrik Auš poprvé otevřeně o své partnerce Vendule Svobodové - Vím, jaká je! Přesto ji miluju!

Patrik Auš je po boku Venduly Svobodové a malého Jakuba spokojený.
Patrik Auš je po boku Venduly Svobodové a malého Jakuba spokojený.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Jaké je to žít vedle Venduly Svobodové (37), nejslavnější české vdovy? Jaká opravdu je? Žena mnoha tváří, která miluje, ale dokáže i pořádně potrápit! Její o šest let mladší přítel Patrik Auš (31) nyní otevřeně promluvil a byla to srdceryvná zpověď.

Jaké je to žít vedle Venduly Svobodové (37), nejslavnější české vdovy? Jaká opravdu je? Žena mnoha tváří, která miluje, ale dokáže i pořádně potrápit! Její o šest let mladší přítel Patrik Auš (31) nyní otevřeně promluvil a byla to srdceryvná zpověď. „Vím moc dobře, jaká je, ale stejně ji miluju,“ prohlásil v první otevřené zpovědi Auš.

Život vedle Venduly Svobodové může být dobrým adrenalinem a její přítel Patrik Auš o tom už ví své. Přesto doufá, že svůj život stráví právě po jejím boku. „Víte, všichni ji vidí jen z těch fotek a večírků. Já samozřejmě vím, že se umí bavit, a to někdy dost divoce. Řádí a užívá si víc než dost. Dá si někdy skleničku jako každý, ale tohle je jen malinkatá část její osobnosti. Doma je to úžasná žena, milující matka. Vztah mezi ní a Jakubem je tak nádherný...“ To je jen úryvek z toho, co o své partnerce řekl Patrik Auš na galavečeru Kapky naděje, kde prezidentka nadace Vendula Svobodová osobně obsluhovala všechny pozvané hosty a sponzory.

Srdce na dlani měl však v pondělí večer hlavně Patrik Auš. „Někdo si může myslet, že je to vedle ní těžké. Ale já už jsem si toho zažil tolik… I když je mi jen jedenatřicet let, mám toho za sebou opravdu hodně. Ona je živel, potřebuje se vyřádit, ve společnosti se chová nespoutaně. Doma je to ale opravdu úplně jiná žena, takovou ji nikdo nezná. Já vím, jaká je, takovou ji mám prostě rád, jinak bych s ní nemohl být,“ svěřil se Patrik, který také zavzpomínal na své bývalé lásky.

Velmi intenzivní vztah zažil třeba s jednou Indonésankou, v této ostrovní zemi (jihovýchodní Asie) také největší dovozce týkového nábytku v Čechách nějaký čas žil. „Vendula o všem ví, nic před ní netajím. Ano, měl jsem tam krásnou Indonésanku, ale to se nedá se vztahem s Vendulou srovnat. Teď jsem spokojený a takhle mi to vyhovuje, zažil jsem si toho tolik, že už mě nemůže nic rozhodit,“ končí svou zpověď Patrik Auš.

Kliknutím zvětšeteKuchařka Vendula Svobodová: Umím uvařit úplně všechno!

Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (37) se oblékla do kuchařského a dokázala všem svým sponzorům, že to umí i s vařečkou. „Vařím pořád a hlavně umím fakt úplně všechno,“ smála se Vendula, která nejenže vařila, ale delikatesy svým hostům na botelu Admirál servírovala přímo až na stůl. A co že všechno Vendula pro své hosty navařila?

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.