Nejdřív rozpálená Dubaj, pak... Vodní bitva v bazénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nejdřív rozpálená Dubaj, pak... Vodní bitva v bazénu!

Zleva: Kristýna Rabštejnková (17), Barbora Záňová (21), Izabela Škorničková (18), Lucie Smatanová (23), Anita Malatová (23).
Zleva: Kristýna Rabštejnková (17), Barbora Záňová (21), Izabela Škorničková (18), Lucie Smatanová (23), Anita Malatová (23). (Aha! – David Kundrát)

DUBAJ - Škola šestnácti semifi nalistek soutěže Miss ČR ve Spojených arabských emirátech je v plném proudu! A jedná se vážně o školu jaksepatří – plnou práce a povinností! Jediným ostrůvkem volna mezi focením ve čtyřicetistupňovém horku, pohovory s porotou a natáčením medailonků pro televizní přenos byla pro dívky návštěva Dubaje!

Škola Miss ČR 2009 ve Spojených arabských emirátech

Tam krásky vyvezla jejich prezidentka Taťána Kuchařová společně s režisérem Jiřím Adamcem a dalšími porotci, aby jim tu ukázali několik moderních divů světa! Organizátoři z CK Blue Style jim naservírovali samé lahůdky – nejvyšší a nejdražší hotel na světě Burdž al Arab alias plachetnici, nejvyšší budovu světa Burdž Dubaj, největší obchodní dům na světě s největším akváriem plným exotických ryb a žraloků – prostě samá nej, kterými je naftařská velmoc proslavená.

Jen jedno nej dívky vypeklo – nejvyšší fontána světa, která nefungovala kvůli silnému větru. Marně na její produkci čekaly – jak jinak – v nejvýše postaveném baru v Dubaji. Pak už ale dívky musely »zpátky ke strojům« neboli focení v moři, které viděly za těch pár dnů poprvé. Po návratu na hotel si ale užily vodní radovánky v bazénu, takže si nakonec přišly na své. A navíc, z Prahy už sem míří Lucie Bílá, aby tu mimo jiné natočila svůj nový videoklip!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.