Fotbalový bůh Ronaldo: Sladký mazlík s dámskou kabelkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fotbalový bůh Ronaldo: Sladký mazlík s dámskou kabelkou!

Fotbalový metrosexuál. V Realu Madrid bude Ronaldův základní měsíční plat činit 25 milionů Kč (300 milionů ročně). K tomu prémie, bonusy a hlavně další stamiliony korun za reklamu…
Fotbalový metrosexuál. V Realu Madrid bude Ronaldův základní měsíční plat činit 25 milionů Kč (300 milionů ročně). K tomu prémie, bonusy a hlavně další stamiliony korun za reklamu… (profimedia.cz)

PAŘÍŽ – Portugalec Cristiano Ronaldo (24), nejdražší fotbalista všech dob, který teď přestoupil do Realu Madrid za 2,5 miliardy Kč, se stále víc podobá Davidu Beckhamovi (34). A vůbec nejde o to, že oba přestoupili do Realu z Manchesteru United…

Luxusní auta, fanatická záliba v módě, obří peníze z reklamy, krásné ženy… a občas zmínka, že taky hrají fotbal. To oba spojuje. Ano, Beckham si lakuje i nehty a občas, jak se svěřil, nosí doma dámské prádlo. I Ronaldo ovšem nyní v tomto směru dost překvapil. Že spotřebuje kila vlasového gelu, je známá věc (list Los Angeles Times také jeho přestup glosoval slovy: „Ronaldův odchod je těžká rána pro výrobce vlasových gelův severozápadní Anglii“), teď ale byl tenhle fotbalový mazlík v Paříži spatřen, jak vystupuje z auta s dámskou kabelkou Gucci v ruce! Co v ní asi nosí? Určitě hřeben, pilník a nůžtičky na nehty, deodorant, gel na vlasy, parfém, krabičku s kondomy… Vlastně – on tu kabelku opravdu potřebuje!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.