Vendula Svobodová už má velikost 38: Ztloustla kvůli práškům - Mají jí pomoct otěhotnět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula Svobodová už má velikost 38: Ztloustla kvůli práškům - Mají jí pomoct otěhotnět?

Vendula Svobodová přibrala a vůbec jí to nevadí. V úterý podepsala smlouvu s Kateřinou Sokolovou, která by měla prodejem značkových džínů pomoci její nadaci Kapka naděje.
Vendula Svobodová přibrala a vůbec jí to nevadí. V úterý podepsala smlouvu s Kateřinou Sokolovou, která by měla prodejem značkových džínů pomoci její nadaci Kapka naděje. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (37) nejenže dojednává peníze pro nemocné děti, ale v poslední době řeší i soukromé problémy s otěhotněním. Pár kilo navíc nezpůsobila gravidita, ale léky. Zřejmě jde o nějaké hormony, které by měly pomoci Vendule otěhotnět.


„Ano, ztloustla jsem i z těch prášků, už nemám velikost třicet šest jako před časem, ale třicet osm. Hlavně to vůbec neřeším!“ přiznala Aha! Svobodová, která v úterý spojila své síly se stále úřadující miss ČR Kateřinou Sokolovou.

Kliknutím zvětšeteKapce naděje se »misska« rozhodla pomoci díky prodeji džínů značky Miss Lollipop, které v podstatě pocházejí přímo z její dílny.

„Z každého kusu půjde na Kapku naděje dvacet korun, tak doufám, že se něco prodá, a když ne, jsem smluvně zavázaná, že poskytneme dar dvacet tisíc korun,“ řekla Aha! Sokolová, která se sešla se Svobodovou v kavárně na Vinohradech, aby smlouvu stvrdily podpisem.

„Jsme rádi za každou takovou nabídku,“ prozradila prezidentka nadace, která už v pondělí chystá velkou charitativní večeři pro všechny sponzory Kapky naděje, kde bude sama osobně připravovat slavnostní večerní menu. „Teď mi ale vybouchla Milada Karasová, která měla hosty obsluhovat. V tu dobu není v Praze, takže sháním někoho dalšího, kdo by ji zastoupil,“ svěřila se Vendula, která si dokonce včera byla přípravu jídla na botelu Admirál vyzkoušet.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.