Belmondo, neumírej! Slavný rošťák nemůže chodit a ztratil chuť do života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Belmondo, neumírej! Slavný rošťák nemůže chodit a ztratil chuť do života

Stárnoucí Belmondo. Před pár měsíci se ještě alespoň smál...
Stárnoucí Belmondo. Před pár měsíci se ještě alespoň smál... (: Profimedia.cz)

PAŘÍŽ – Rošťák s neodolatelným úsměvem, kterému všechno projde. Proutník, ne právě manekýn, přesto neodolatelný. Takový byl Jean-Paul Belmondo (72) ve svých nejlepších fi lmech: Muž z Acapulka, Muž z Ria, Veselé Velikonoce… Ale teď?

PAŘÍŽ – Rošťák s neodolatelným úsměvem, kterému všechno projde. Proutník, ne právě manekýn, přesto neodolatelný. Takový byl Jean-Paul Belmondo (72) ve svých nejlepších filmech: Muž z Acapulka, Muž z Ria, Veselé Velikonoce… Ale teď?

Jiskra z jeho pohledu zmizela. Skoro se nemůže postavit na vlastní nohy. On, který byl pověstný tím, že se nikdy nenechal zastupovat kaskadérem, je v hluboké depresi. Během dovolené na Mauriciu si zlomil krček stehenní kosti, a okamžitě se musel podrobit operaci. Už nikdy nebude chodit jako dřív.

Život je ke slavnému francouzskému herci v posledních letech nemilosrdně krutý. V roce 1993 přišel o nejmilovanější dceru, která zahynula při požáru. Od té doby se léčí z depresí. Mozková mrtvice, kterou utrpěl před pěti lety, způsobila jeho ochrnutí na pravou stranu těla. Díky své železné vůli se opět naučil chodit. Teď je ale znovu na dně.

„Už nechci žít. Smrt pro mě bude vysvobozením,“ prohlásil třesoucím se hlasem. Jeho druhá manželka Natty, s níž má tříletou dceru Stellu, se bojí, aby si nesáhl na život...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.