Daniel Hůlka a všechny jeho milenky - Holky tvrdí: Dan je dřevo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Daniel Hůlka a všechny jeho milenky - Holky tvrdí: Dan je dřevo!

Šárka Vaňková je současnou přítelkyní Dana Hůlky. Jak dlouho však vztah potrvá, lze jen odhadovat.
Šárka Vaňková je současnou přítelkyní Dana Hůlky. Jak dlouho však vztah potrvá, lze jen odhadovat.

PRAHA – Takovou koncentraci bývalých milenek Dan Hůlka (40) na premiéře muzikálové show Šachmat & Nikita nečekal. Sešly se tu rovnou čtyři – a zpěváka po představení nešetřily. Asi nejostřejší byla tanečnice Lenka Bílková (29). Libuška Vojtková (28), kterou si Dan jako jedinou vzal, ho zase chválila.


To Danova dávná přítelkyně Adéla Šeďová (35) se k jeho osobě nechtěla vyjadřovat vůbec. A Šárka Vaňková (21), se kterou chodí teď, pro změnu premiéru nestihla!

„Kdysi byl Dan hrozné dřevo. Myslím, co se tance týče, samozřejmě,“ prozradila Aha! Bílková, jež si zahrála v první části představení hlavní roli Nikity a která v Hůlkově životě vyplnila období mezi Vojtkovou a Vaňkovou. Právě Šárka Vaňková premiéru ale neviděla, takže nemohla miláčka hodnotit. Jako host totiž zpívala na koncertě Heleny Vondráčkové. Na večírku se ale od Hůlky nehnula na krok! V chumlu tolika bývalých milenek se o něj asi bála.

Z jejich strany se však nebylo třeba strachovat. „Mně se výkony tanečníků líbily, a skláním se před nimi. Ale k Danovi se po těch letech opravdu nechci vyjadřovat,“ bránila se Šeďová, která má v současné době tři děti.

Danův taneční výkon, kdy ještě před dvěma dny se Hůlka na jevišti pohyboval s krunýřem, překvapil i exmanželku Libušku. „Tanečně mě překvapil. Nikdy jsem ho tancovat neviděla a jsem překvapená, co předvedl,“ chválila Dana Vojtková.

Šárka Vaňková: 2009 - ?

Nynější přítelkyně Šárka Vaňková po Hůlkovi pokukovala už v minulosti. Možná by si tihle dva mohli konečně rozumět. Oba totiž vystřídali několik partnerů a jejich životní styl je podobný. Má jejich vztah budoucnost?

Kliknutím zvětšeteLibuše Hůlková-Vojtková: 2002 – 2003

Tanečnici Libušce se jako jediné povedlo dovést českého Casanovu k oltáři. Jejich životní styl byl ale velice rozdílný, a tak se po roce rozešli.

Skrývá vpichy na těle!

PRAHA – Původně banální pochroumání žeberní chrupavky tanečnice Libušky Vojtkové (28) skončilo injekcemi na ředění krve! „Bohužel si je musím píchat pořád, mám úplně rozpíchané tělo. Naštěstí to ještě nedošlo tak daleko, abych si musela píchat heparin,“ svěřila se Aha! bývalá manželka Pepy Vojtka a Dana Hůlky. „Teď mě navíc čeká módní přehlídka, poprvé v životě budu předvádět spodní prádlo. Ale budu částečně zahalená, hrozně se stydím. Navíc nechci, aby byly vidět vpichy po injekcích,“ prozradila Vojtková.

Lenka Bílková: 1998 – 2003Kliknutím zvětšete

Také blonďatou tanečnici Lenku Bílkovou Hůlka párkrát opustil. Jejich vztah trval několik let s průběžnými přestávkami. S Lenkou měl údajně podvádět i Libušku Hůlkovou. Poměr se dvěma milenkami najednou – žádný problém!

Adéla Šeďová: 1990 – 1996Kliknutím zvětšete

První láskou, ke které se Dan pět let vracel, byla tanečnice Adéla Šeďová. Poměr s ní ukončil minimálně pětkrát a vždy k ní po čase přicupital zpět. Jejich vztah nakonec ukončila nevěra. Hůlka prostě neumí miloval jen jednu ženu.


Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.