Matějové na Votvíráku 2009: Ruppert ukázal slipy! A Homola uši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Matějové na Votvíráku 2009: Ruppert ukázal slipy! A Homola uši!

Tak co bych tu vyvedl?
Tak co bych tu vyvedl? (Aha! – Martin Hykl)

MILOVICE – Stydlivost rozhodně nepatří do repertoáru Matěje Rupperta (31) z kapely Monkey Business. Ten se totiž o víkendu neváhal svléknout při koncertu na festivalu Votvírák. A i když nemá tělo modela, fanynky šílely z jeho půlek!

Matěj se opravdu rozparádil. Na pódiu to nejdříve vypadalo nevinně. Pak se ale bývalý přítel Ivy Frühlingové a exmanžel Karolíny Chytilové rozdováděl a svršky šly jeden za druhým dolů. Zřejmě mu ale stačil americký striptýz (do spodního prádla), protože pak zabrzdil a své obdivovatelky provokoval tím, že si obnažil aspoň své pozadí. To kytarista kapely Wohnout Matěj Homola se spíše víc oblékal než svlékal! Asi ví, že se jeho holé hlavy lidé bojí, a tak i při hraní nosil na hlavě kapuci. Nejspíš kvůli odposlechu si ale vyndal uši ven a tak to chvílemi vypadalo, že jeho přítelkyně Dara Rolins má doma netopýra…

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.