Český král country by se v hrobě obracel - Prodávají jeho milovanou chalupu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Český král country by se v hrobě obracel - Prodávají jeho milovanou chalupu!

Michal Tučný
Michal Tučný (pro Aha! – Marek Hofman, ČTK/Michal Doležal, ara)

HOŠTICE U VOLYNĚ – Chalupa českého krále country Michala Tučného (†48) je na prodej! Marta TučnáNovotná, manželka »posledního kovboje«, který zemřel v březnu 1995, chce víc pohodlí, a proto rozlehlý statek s dvorem, stodolami a sadem prodá. Fanoušci tak přijdou asi i o každoroční slavný festival Stodola Michala Tučného!

Co teď bude s festivalem Stodola Michala Tučného?

Michal Tučný by se asi divil, chalupu totiž nadevše miloval a její prodej by nepovolil. Jeho žena má ale nového partnera, s tím si už staví nové hnízdečko lásky, luxusní dřevostavbu. A až se nastěhuje, může si mávat s režisérem Zdeňkem Troškou, který má domek jen o zhruba sto metrů pod ní.

Za lukrativní chalupu přímo na návsi se jménem Náves Michala Tučného může paní Marta žádat i více než deset milionů korun. „Uvažuji o prodeji, ale nerada bych, aby to koupil nějaký spekulant. Spíše bych dala přednost někomu, kdo k tomu bude mít vztah a kdo měl třeba Michala rád,“ svěřila se vdova po zpěvákovi, který odpočívá na hoštickém hřbitůvku, kde má kamenný pomník, neustále posetý kamínky od fanoušků

Statek je zrekonstruovaný, uvnitř stylově zařízený, nechybí pec. V podkroví měl Michal pracovnu. Na dvoře je bazén, k domu patří rozlehlý sad. Máte zájem?

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.