Nahý David Beckham visí v Londýně: Bože, to je tělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nahý David Beckham visí v Londýně: Bože, to je tělo!

Letošní reklama pro Armaniho.
Letošní reklama pro Armaniho.

LONDÝN (šum) – Stěží ve světě najdeme příkladnějšího metrosexuála, než je fotbalista David Beckham (34). Na jeho sošné tělo, které obdivují miliony žen, opět vsadil módní dům Armani ve své reklamní kampani na spodní prádlo značky Emporio.


Ale Davide, co ta pomáda?

Ano, David má božské tělo (a k tomu ještě slávu a miliardy na kontě). Jen to tentokrát trochu přehnal s pomádou a olejíčkem. Tuny gelu jeho plavé vlasy ztmavují. Vypadá jako hošík, kterého jeho pečlivá maminka učesala před nedělní procházkou. Místo námořnického oblečku má ale na sobě jen luxusní boxerky. A co ten provaz, proboha? Beckham si ho na snímcích dává mezi nohy, otírá se o něj, střídá různé pózy, které by mu mohla závidět leckterá lehká holka. „Víme, že Beckham udělá cokoliv, aby si vydělal nějaké to euro, Kliknutím zvětšeteale není tohle už trochu moc?“ píší škodolibě britská média. Kliknutím zvětšeteNutno podotknout, že v tomto případě vůbec nejde o nějaké drobné. Beckham s módním domem Armani podepsal loni exkluzivní smlouvu za 620 milionů Kč.

Není to poprvé, co se Beckham svlékl pro Armaniho. Přesně před rokem visel jeho obří plakát na newyorském obchodním domě Macy´s. Letošní slavnostní odhalení Beckhamova plakátu, který visí přes šest pater londýnského obchodního domu Selfridges, si nenechaly ujít stovky lidí. „Sice budu mít asi průšvih v práci, ale vidět Davida ve spodním prádle, to je příležitost, která se naskytne jednou v životě,“ směje se úřednice Natalie Martin (25). Kliknutím zvětšeteChybět nemohla ani Beckhamova manželka Victoria (35). Také ona se nechala nedávno zvěčnit pro zmíněnou značku ve spodním prádle.


Foto Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.