Daniel Hůlka - Rozražená hlava! Pád na traverzu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Daniel Hůlka - Rozražená hlava! Pád na traverzu!

Dan Hůlka nevystoupil.
Dan Hůlka nevystoupil. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Několik měsíců plánování, příprav a očekávání se včera večer zúročilo v bombastickou show, kterou začaly oslavy sedmdesátých narozenin nejslavnějšího českého zpěváka a fenoménu několika generací Karla Gotta (69)!

Megakoncert Karel Gott 70 - Hůlka nepřišel

Jeden z očekávaných hostů ale chyběl – zpěvák Daniel Hůlka (41). Den předtím upadl hlavou na kovovou traverzu a ošklivě se zranil!

„Dan byl na návštěvě u kamaráda a tam na něj skočil obrovský pes. Dan ztratil rovnováhu a upadl. Bohužel tak nešikovně, že narazil na kovovou traverzu a zranil si hlavu,“ potvrdila Aha! Hůlkova přítelkyně Šárka Vaňková. „Kamarád s ním musel do nemocnice, kde Dan podstoupil vyšetření páteře a CT mozku. Je otřesený, ale propustili ho do domácího léčení, jen s límcem na krk,“ dodala Vaňková.

V O2 areně, kde probíhaly poslední přípravy, v tu chvíli vypuklo horečné zajišťování nástupce. „Už je to vyřešené, trn z paty nám vytrhl Tomáš Trapl,“ hlásil včera deníku Aha! přímo z generálky s úlevou režisér celé show Jiří Adamec. Sám Mistr přeje jednomu z mála zpěváků, který mu kdy vyfoukl Českého slavíka, ať se brzy uzdraví.

Kliknutím zvětšete

Koncert tak nakonec nic nezkazilo. Jen Gottovi byla před jeho začátkem trochu zima a bál se, aby to neohrozilo jeho hlasivky. Zbytečně. Stal se zaslouženým králem večera!

Šestnáct tisíc diváků, kteří zcela zaplnili vysočanskou O2 arenu, se tak stalo hosty narozeninové show, jaká nemá obdoby! Na pozadí zpěvákova svítícího autogramu, který dominoval jevišti, se vystřídalo na 140 herců, zpěváků a gratulujících osobností, k nimž se často z první řady připojoval sám oslavenec. Umělci a Gottovy hity byli rozděleni do sedmi dekád mapujících Mistrův život a kariéru, to vše pod taktovkou producenta show Františka Janečka, režiséra Jiřího Adamce a scenáristy Radana Dolejše. Kdo všechno tedy vystoupil? Lucie Bílá, Petr Kolář, Karel Štědrý, Jiřina Bohdalová, Karel Šíp, Laďa Kerndl a jeho dcera Tereza, Marcela Holanová, Marie Rottrová, ale i třeba dechovkářské duo Eva a Vašek a mnozí další.

Gott byl nachlazený!

PRAHA – Karel Gott (69) se během koncertu potýkal s nachlazením, které ale jako skutečný profesionál dokázal skrýt. „Zkoušeli jsme tu od úterý a ta zima byla opravdu nepříjemná,“ postěžoval si Mistr v zákulisí ledové O2 areny. Po koncertě odjel podle našich informací rovnou domů na Bertramku, protože se těšil do postele. Už za několik hodin totiž odjíždí do Německa, kde natáčí desku duetů s místními umělci a kde ho také čeká několik nahrávání pro televizi. Sedmdesáté narozeniny Gott ofi ciálně s rodinou a přáteli oslaví v pondělí 13. července v pražském hotelu Ambassador. V tento den také půjde na ČT1 záznam ze včerejšího galakoncertu. O pořad mají zájem i Slováci a Němci.


Obsáhlé zpravodajství z celého večera čtěte již zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.