Noid se svlékl... A vyhrál! Moťovská zapíjela smrt manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Noid se svlékl... A vyhrál! Moťovská zapíjela smrt manžela

Když Noid chytil do ruky metaxu, okamžitě mu zajiskřily oči.
Když Noid chytil do ruky metaxu, okamžitě mu zajiskřily oči.

PRAHA (kre) – Vašek »Noid« Bárta (28) nahý za barem? Pro vítězství udělá všechno – třeba se svlékne do půl těla. „On ať se svléká, ale já se jen tak prodávat nebudu,“ dušovala se Alice Bendová (35). Oba se totiž v úterý večer sešli ve Žlutých lázních na Metaxa párty, kde soupeřili o to, kdo z nich namíchá lepší drink.


Nakonec Noid opravdu vyhrál, jeho koktejl, jehož základem byla metaxa a tonik, hostům chutnal nejvíc. „Já bych se mohl z fleku živit jako barman,“ chvástal se bývalý manžel Lucie Bílé, který za barem obsluhoval společně se svým bratrem Štěpánem, jenž míchá drinky v baru Postel. Kliknutím zvětšeteZvláštní míchané nápoje dorazila ochutnat i Kateřina Moťovská. „Tyhle míchačky to je nic, lepší jsou panáky,“ svěřila se Moťovská, která už zřejmě dostatečně oplakala zmizení svého muže, na večírku se totiž převážně jen usmívala. A podobně byl na tom i Martin Písařík, který celý večer moderoval. Když se jeho hlava octla mezi ňadry nahých hostesek, protočily se mu panenky a na chvíli nemohl vůbec mluvit.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.