Ujfaluši jí dal kopačky, tak teď... Ochotská loví Kadlece? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ujfaluši jí dal kopačky, tak teď... Ochotská loví Kadlece?

Michal Kadlec dychtí po každé radosti z gólu. Ale že by prahl po extázi v náruči Míši Ochotské? Michaela Ochotská určitě má co nabídnout. No jéje! Co myslíte, ulovila na své půvaby i nezkaženého Kadlece?
Michal Kadlec dychtí po každé radosti z gólu. Ale že by prahl po extázi v náruči Míši Ochotské? Michaela Ochotská určitě má co nabídnout. No jéje! Co myslíte, ulovila na své půvaby i nezkaženého Kadlece? (Aha! – Daniel Černovský,Martin Hykl, Denisa Hamerníková)

PRAHA – Chystá se Michaela Ochotská (24) zpustošit už tak zničený fotbalový nároďák? V sítích svůdné sexbomby ze zpráv TV Nova už uvízl ve vírech vášní protřelý hřebec Tomáš Ujfaluši (31). A ten se jako kapitán vzdal reprezentace.

Zpustoší svůdná sexbomba z Novy fotbalový nároďák?

.. Teď prý krásná Míša loví »kolouška« z Leverkusenu, obránce Michala Kadlece (24).

Michaela a Michal? Bože, dovedete si představit, co by asi udělala její nespoutaná touha s chlapcem, o němž se traduje, že žije kromě fotbalu už jen dlouholetou láskou ke studentce z Uherského Hradiště...

„Míša Ochotská chodí s Michalem Kadlecem, bývalým hráčem AC Sparta Praha. Je to můj kamarád a pochlubil se mi s tím. Dokonce jsem s ním a Míšou byl i na večeři,“ řekl serveru Super.cz zdroj, který si nepřál být jmenován. A Michala tím pořádně nadzvedl. „Jo, tak to je blbost a já ani nevím, kdo ji mohl vymyslet. Slečnu Ochotskou vůbec neznám,“ sdělil včera Aha! Kadlec, který je s kamarády z Leverkusenu na dovolené na Ibize.

Co na to božská diva Míša, na jejíchž ňadrech mohou pánové všeho věku oči nechat? „Já fakt neznám toho kluka ani jeho kamarády. Kdybych ho třeba alespoň někdy v životě viděla, jenže já ani nevím, kdo to je. Přítele mám, ale tenhle fotbalista to vážně není,“ dušovala se do telefonu Ochotská. „Je jasné, že Míša bude tuhle informaci zapírat,“ reagoval Kadlecův údajný kámoš.

Takže Michale a reprezentanti vůbec, pozor! Míša totiž už do fotbalu opravdu pronikla. „Dříve mě fotbal absolutně neoslovoval. Ale s Tomášem jsem se do toho samozřejmě dostala,“ řekla o přínosu, který jí dalo půlroční randění s Ujfalušim, Ochotská...

Kliknutím zvětšete

Tak co, přeskočí jiskra?

PRAHA – Když loni v srpnu spatřil světlo světa milenecký románek Ochotské a Ujfalušiho, Míša unyle a s nevinnou tvářičkou pronesla: „Nemám to sama uspořádané v hlavě, nevím, co se vlastně teď bude dít.“ Prostě si Tomáše v médiích »připravila« tak, aby mohla po pár dnech pyšně říci: „Přeskočila jiskra.“ O Michalu Kadlecovi teď tvrdí: „Myslím, že jsem si ho na žádném večírku nevšimla.“ A co až si všimne? Přeskočí jiskra?

10.6.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.