Hůlka je bojovník! A Machálková se stala brutální Nikitou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hůlka je bojovník! A Machálková se stala brutální Nikitou

Danielovi to s tomfami opravdu jde.
Danielovi to s tomfami opravdu jde.

PRAHA (daz) – Ještě nedávno měl Daniel Hůlka (41) silnou nadváhu, dnes už se jako štíhlý japonský bojovník ohání na všechny strany tomfou. A jeho brutální parťačka Leona Machálková (42) zase nabízí erotiku a drsnou agresi!

Řeč je o jejich rolích v novém dvojpředstavení Šachmat a Nikita, kterým se včera oba pochlubili novinářům. Jde o dvacet let staré kousky, s kterými taneční skupina Uno Richarda Hesse tehdy dobyla svět, nyní se přepracovaná taneční show stala kolbištěm i pro zpěváky.

Zatímco Leona si roli brutální Nikity s útočnými i erotickými prvky vyloženě užívá, Daniel Hůlka pláče. „Zase jsem šíleně zhubl. Richard Hess mi dal zabrat, mám zdevastované celé tělo, jsem hrozně rozlámaný. Ale tanec mě přesto hrozně baví,“ hudroval naoko.

Šestnáctého a 17. června se na slavnou show, kterou zhudebnil Ondřej Soukup, otextovala Gábina Osvaldová a kromě hlavních hrdinů se v ní představí například i Soukupova milenka Lucie Šoralová a vítěz »novácké« pěvecké reality show X Factor Jiří Zonyga, mohou diváci přijít podívat do Divadla Hybernia.

Foto Aha! – Martin Hykl

Leona umí být pořádně brutální a zároveň i sexy.

V taneční show se zpěváky Machálkovou a Hůlkou se bude střílet!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.