Havlová si užívá bez manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Havlová si užívá bez manžela!

Bývalá první dáma republiky Dagmar Havlová představila ve Zlíně film Kanadská noc, v němž ztvárnila hlavní hrdinku.
Bývalá první dáma republiky Dagmar Havlová představila ve Zlíně film Kanadská noc, v němž ztvárnila hlavní hrdinku.  (Aha! – David Kundrát)

Dětem přivezla srdceryvné drama! A oblékla se jako strašák!


49. ročník Film Festivalu Zlín

ZLÍN – Bývalá první dáma republiky Dagmar Havlová (56) si udělala výlet do Zlína bez svého manžela! Exprezident Václav Havel (72) totiž zůstal doma a Dáša na »dětský« filmový festival přijela pracovně – představila film Kanadská noc, v němž ztvárnila hlavní hrdinku. Otázkou zůstává, proč na »dětský« festival přijela s dost tragickým a depresivním dramatem o rodičích, jimž zemře jediný syn při své cestě za oceán...

Večer před projekcí Kanadská noc Havlová svou přítomností poctila i párty České televize a pak za doprovodu kamarádek zavítala do irského baru. Setkala se zde třeba s Vendulou Svobodovou (37) a jejím přítelem Patrikem Aušem (31), který ji hlídá jako oko v hlavě a Vendula před ním »seká latinu« a alkoholu se v jeho doprovodu vyhýbá! Vendula na festivalu zavítala i do domova pro opuštěné děti, okamžitě ji desítky drobečků doslova visely na noze.

S matkou, která se už delší čas snaží o druhé dítě, to zamávalo. Nechtěla by nějaké adoptovat? Rozrůstání rodiny přeje i fakt, že si společně s Patrikem staví větší dům. Syn Kuba by ale místo sourozence raději nějaké zvíře. „Chtěl by psa. Nebo kočku,“ vyprávěla Svobodová, která však synovo přání smetla ze stolu. „Budeme se stěhovat, stavíme dům, takže teď nemá smysl, abychom kupovali nějaké zvířátko. Maximálně morče,“ dodala.

Zcela jiné povinnosti má na festivalu modelka Jana Doleželová. „Moderuji a uvádím projekce,“ prozradila. Zapomněla ale dodat, že si také užívá hojné společné chvíle na baru s dosluhujícím ředitelem ČT Jiřím Janečkem. Když se nenápadně okolo půlnoci vykradli oba v jednu chvíli do útrob hotelu Moskva, začali si mezi sebou hosté šuškat cosi o milencích. Po několika minutách se však oba s odstupem času vrátili a zatímco Doleželová se po chvíli odebrala ke spánku, Janeček si užíval s jinými. Generální ředitel veřejnoprávní televize zkrátka umí žít...

Na foto dole: Vendula Svobodová přijela na festival i se synem Jakubem. Spolu s přítelem Patrikem Aušem navštívila i místní dětský domov, kde si oba hráli s dětmi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.