Kerndlová: Stěžovala si nad šampíčkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kerndlová: Stěžovala si nad šampíčkem

Tereza Kerndlová přijela z golfu, který se hrál na Konopišti, a tak si po sportu ráda vychutnávala lahodné bublinky.
Tereza Kerndlová přijela z golfu, který se hrál na Konopišti, a tak si po sportu ráda vychutnávala lahodné bublinky. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Šampaňské teklo proudem na Bohemia Summer Sekt párty, která se konala v Sovových mlýnech. Perlivý sekt přišla ochutnat i zpěvačka Tereza Kerndlová (18) s přítelem René Mayerem (35).


Kliknutím zvětšeteA zamilovaný pár probíral, jak je těžké u nás prodávat cédéčka, když si je všichni vypalují.

„Je to čím dál tím horší, protože mladí si hudbu stáhnou z internetu nebo si cédéčko vypálí, a prodeje pořád klesají. Na druhou stranu to chápu, protože cédéčka jsou u nás relativně drahá,“ stěžovala si mladá zpěvačka nad sklenkou »bohemky«. Kliknutím zvětšeteA nepřímo tak naznačila, že její sólové album Orchidej po rozpadu dívčího tria Black Milk se neprodává zrovna nejlépe.
Posedět si přišly i kamarádky moderátorka Lucie Koňaříková a manželka skladatele a bývalého člena kapely Lucie Michala Dvořáka Eva Jasanovská. Kliknutím zvětšete„Přišly jsme z bazénu, protože chceme být v kondici,“ řekly obě. Podívat se přišla i majitelka Sovových mlýnů Meda Mládková.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.