Nezodpovědná Bartošová: Vykašlala se na Markízu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nezodpovědná Bartošová: Vykašlala se na Markízu!

Iveta Bartošová v neděli večer v Bratislavě vypadla z taneční soutěže Let´s Dance.
Iveta Bartošová v neděli večer v Bratislavě vypadla z taneční soutěže Let´s Dance.  (Novy Čas)

BRATISLAVA – Zpěvačka Iveta Bartošová (43) se vrací do starých kolejí. Opět se z ní stává stará známá nezodpovědná Bartošová, se kterou není radno si něco domlouvat. Nebylo to ještě ani dvacet čtyři hodin, co vypadla ze slovenské soutěže Let´s Dance, a už přestala komunikovat s televizí Markíza, která ji pořádá.


Naše popová princeznička na Slovensku už dotancovala!

A co že Iveta udělala? Nepřišla na předem smluvený rozhovor v živém ranním vysílání televize!

Manžel Ivety Bartošové Jiří Pomeje (44) je manažer snů. Když se jeho svěřenkyni a manželce v jedné osobě daří, tak by ji udal do všech novin světa. Po malém zaškobrtnutí se ale chová neadekvátně. Schovává ji před celým světem a přestane komunikovat s okolím. Jinak tomu nebylo ani včera ráno – tedy jen pár hodin poté, co Iveta, nejúspěšnější česká účastnice slovenské soutěže Let´s Dance, těsně před finále ze soutěže vypadla. Právě v neděli se na ni poprvé přijela na Slovensko podívat i její maminka, která jí ale moc sebedůvěry nedodala. Od začátku totiž rozhlašovala, že jí nevěří a že její dcera vypadne. „Věděla jsem, že skončí,“ rýpla si do dcery ještě nakonec maminka.

Kliknutím zvětšeteIveta se přitom za předvedený výkon nemusí stydět. Její manažer Pomeje si ale nejspíš myslí opak. Jak jinak si vysvětlit, že nedorazili na předem domluvený živý rozhovor do televize a nechali moderátory ve štychu? „Iveta bohužel nedorazila, musíme si vystačit bez ní. Nevíme, co se stalo, ale je jediná soutěžící, která po vyřazení druhý den ráno nepřišla do studia,“ Kliknutím zvětšeteřekla včera krátce po půl deváté ráno moderátorka Markízy Jana Hospodárová.

Důvod Ivetiny absence nezná ani mluvčí televize Olga Dúbravská. „Po přenosu Let´s Dance přislíbila účast v Teleráne. Důvod, proč dnes nedorazila, bohužel neznáme. Pokutu ale nedostane,“ svěřila se Aha! mluvčí televize.

Sama Iveta se nám svěřila „Totálně jsme s Jirkou a Arturem vytuhli a vzbudili nás bohužel až v půl osmé. Ve smlouvě účast povinnou nemám, ale mrzí mne to.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.