Dana Morávková: Odtajnila vlasy pro Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dana Morávková: Odtajnila vlasy pro Ordinaci!

Dana Morávková si nechala vlasy jen o pár tónů zesvětlit. Radikálně je však zkrátila a pyšní se teď kudrlinami.
Dana Morávková si nechala vlasy jen o pár tónů zesvětlit. Radikálně je však zkrátila a pyšní se teď kudrlinami. (Aha! – David Kundrát)

ZLÍN – Festival Aha! Czechtalent 2009, ze kterého v minulosti vzešly hvězdičky Tomáš Klus (23) či Dasha (27), zná svou letošní vítězku! A je to Slovenka! Houslistka, tanečnice a zpěvačka Viktória Matušovová (18) okouzlila porotu stejně jako publikum. V něm nechyběla například herečka Dana Morávková (37).



Aha!Czechtalent vyhrála Slovenka

Ta se po několika týdnech zjevila na veřejnosti, a to s novým účesem. Ten si musela nechat udělat kvůli »nováckému« seriálu Ordinace v růžové zahradě, kam přešla z »primáckého« VKV.

Studentka církevní konzervatoře v Bratislavě Viktória Matušovová zazpívala dvě písně, Kliknutím zvětšetejednu dokonce od Lucie Bílé (43). „Možná to bude znít sprostě, ale já jsem neměla ani maličkou trému. Brala jsem ji spíš ze všech okolo, kteří se před každým vystoupením třásli,“ prozradila deníku Aha! vítězka.

Kliknutím zvětšeteRozhodně tolik štěstí neměla v pátek večer ve zlínském kině, kde se Aha! Czechtalent konal, Aneta Langerová. Při druhé písni jí praskla struna, která málem »vystřelila« oko kytaristovi. Okamžitě proběhlo střídání kytar. „Na to tvoje drnkání ti stačí ta moje bez struny,“ usmála se Aneta, když si poté měnila kytaru s kamarádem.

Samotného vyhlašování se zúčastnil i šéfredaktor deníku Aha! František Nachtigall, Kliknutím zvětšetekterý společně s Kliknutím zvětšetemarketingovým ředitelem Sony BMG Petrem Čápem předal cenu za třetí místo Luboši Syrovému. Na druhé příčce se umístila žačka Lídy Nopové Ilona Vintrová z Prahy. Divoká karta deníku Aha! Pavlína Rainová, kterou do finále posunuli naši čtenáři, bohužel neuspěla.

S výsledky byla spokojena i herečka Dana Morávková, která poprvé odtajnila svůj nový účes. Dle spekulací deníku Blesk se z ní pro seriál Ordinace v růžové zahradě měla stát blondýna. „Ne, nebudu nikdy blondýna. Jsem brunetka a tak to i zůstane,“ prozradila nám Morávková, která si vlasy radikálně zkrátila a dokonce si na hlavě nechala udělat i kudrliny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.