Stanislav Zindulka: Strach z ochrnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stanislav Zindulka: Strach z ochrnutí!

 (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Herec Stanislav Zindulka (77) končí v seriálu Ulice! Jeden z důvodů? Strach o zdraví! Už před třemi lety totiž z přepracování zkolaboval a přestal úplně chodit. A protože je teď opět zavalen prací a roky mu neubývají, rozhodl se v »nováckém« denním seriálu skončit.

V seriálu Ulice končím!

A nepřesvědčil ho ani pohádkový honorář zhruba 10 000 Kč denně – za dva roky v Ulici si tedy vydělal přes milion korun! „Už toho bylo příliš, bohatě mi to stačilo,“ tvrdí jeden z nejobsazovanějších herců ve své věkové kategorii.

Šílené pracovní tempo mu už přesně před třemi roky přivodilo naprosté selhání organismu. Tenkrát skončil v péči specialistů ve vojenské nemocnici. Neurologové měli co dělat, aby ho dali zase do pořádku – jeho tělo bylo zcela nehybné, měl strach, že zcela ochrne a už nebude nikdy chodit. Asi i proto dává teď Ulici vale. „Ano, už jsem to sdělil i produkci. Opravdu v Ulici končím,“ potvrdil deníku Aha! Zindulka.

27.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.