Danielle Lloyd (25): Krvavý večírek - Krásnou modelku zbili v klubu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Danielle Lloyd (25): Krvavý večírek - Krásnou modelku zbili v klubu

Fotografie
Fotografie (internal)

LONDÝN – Tvář i tělo od krve, v obličeji bolest a slzy – tak skončil večer v nočním klubu pro britskou modelku Danielle Lloyd (25). Byla napadena dvěma ženami, které s ní surově mrštily o stůl plný nápojů. S vážným zraněním nohy a zad musela být ihned převezena do nemocnice.


Krásná modelka přitom dorazila do londýnského nočního klubu Crystal ve výborné náladě. V doprovodu přítele Jamieho O´Hary, fotbalisty Tottenhamu Hotspurs, a pěti známých chtěla prožít skvělou noc. Ta ale náhle skončila ve 2.30 hodin ráno. Tehdy se na ni bezdůvodně vrhly dvě cizí ženy a začaly ji bít. Nakonec Danielle hodily na stůl plný skla. Zraněná modelka se dokázala dobelhat ven, kde se v krvi zhroutila.

Sanitka ji odvezla do nemocnice. Ránu na zádech bylo třeba sešít, jak vážné je poranění nohy, určí rentgen. Obě útočnice byly zadrženy a budou obviněny z ublížení na těle.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.