Zpověď zhrzené Marie Rottrové: Jedenáct let bez sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpověď zhrzené Marie Rottrové: Jedenáct let bez sexu!

Jedenáct let sexuální abstinence Marušce na kráse neubralo, spíše naopak.
Jedenáct let sexuální abstinence Marušce na kráse neubralo, spíše naopak. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Jedenáctiletý sexuální celibát! Pravda o šíleném období zpěvačky Marie Rottrové (67). Proč se takhle trýznila? Asi jen málokdo ví o dlouhém mezidobí, kdy zpěvačka hitu Lásko, voníš deštěm nadobro zanevřela na muže.

Řeknu vám, jak jsem to mohla vydržet...

„Nedovedla jsem si představit, že by na mě cizí muž ještě kdy sáhnul,“ svěřila se poprvé v životě Rottrová. Jedenáct let si odříkala jakékoliv potěšení intimního rázu! Proč tolik zloby a nenávisti vůči mužskému pohlaví?

Trnitou cestou musel projít současný přítel Marie Rottrové Milan Říha (51), než ho pustila alespoň za vrátka své zahrady. Proč tolik odmítání? Na to je jednoduchá odpověď. Existují dva muži, kteří jí bodli přímo do srdce a krutě ji odkopli. „Vždy jsem byla ta, kdo muže opouští. Pak ale opustili dva mě, a to mě hrozně zranilo,“ svěřila se v rozhovoru pro měsíčník Elle Rottrová. Poprvé tak odhalila fakt, který po dlouhá léta zahalovala rouška tajemství. Jedenáct let celibátu a naprosté samoty. Oddala se jen mamince, zahradě a pejskovi. Jen při pomyšlení na mužské plémě naskakovala Rottrové husí kůže.

Až po smrti maminky ucítila, že je šíleně opuštěná. Ani tehdy však nedokázala do života vpustit muže. „Nynější partner se mi rok dvořil. Nosil mi kytky, jahody... Já ho ale nepustila ani za branku,“ pokračuje Rottrová.

Představa toho, že by se jí mohl třeba jen lehce dotýkat, pro ni byla víc než děsivá. „Pak jsem ale jednou svolila k procházce s pejskem, k obědu, a už to bylo...,“ popisuje začátky vztahu Rottrová.

O šestnáct let mladšímu Říhovi se nakonec čekání vyplatilo. Byl odměněn, a to opravdu štědře. Dnes už u populární zpěvačky bydlí a tvoří harmonickou rodinu.

Kliknutím zvětšete

25.5.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.